MovSer

All about movies and series

ANCHORMAN 2 ANCHORMAN 2
PLAT, BANALT OG UNDER BÆLTESTEDET!!! … men man griner og er godt underholdt! Will Ferrell er tilbage i rigtig god form! Filmen tager udgangspunkt... ANCHORMAN 2

PLAT, BANALT OG UNDER BÆLTESTEDET!!!

… men man griner og er godt underholdt!

Will Ferrell er tilbage i rigtig god form!

Filmen tager udgangspunkt i at Ron Burgundy lever sammen med Veronica cunnigstone og har fået en dreng.. det går dog hurtigt helt galt for ham, hvor Veronica får tilbudt hoved anchor positionen på tv kanalen, hvorefter Ron bliver fyret. Han går helt i opløsning og livet er ikke nemt og hans selvmedlidenhed vil ingen ende tage.

Dog får han tilbudt et nyt job i noget helt nyt , nemlig 24timers nyhedskanal, han skal dog selvfølgelig bruge sit gamle team og derfra går det kun en vej …

Der er ikke mangel på platte kommentarer og ekstremt diskriminerende udtalelser, så hvis man er til total plat og ulydig humor? tja så er denne film helt klart et must og især hvis man kan lide Will Ferrell, for han er absolut tilbage i stor stil og nogen vil måske mene nogle af hans seneste film har været knap så gode bla. Casa de mi padre og The Other Guys, men undertegnede mener faktisk de er typiske film af Will Ferrell, især Casa de mi padre mener undertegnede er en ret undervurderet komediefilm.

Steve Carell er helt klart også sjov, selv om han til tider bare råber mere end han er sjov, hvilket er lidt ærgeligt, især når man ved han er talentfuld og faktisk kan være ganske sjov.

Undertegnedes absolutte favorit og måske på højde med Will Ferrell, er uden tvivl David Koechner, som spiller sports “journalisten” Champ Kind, hans mimik og kiksede redneck facon er helt igennem sjov.

Filmens historie er okay skruet sammen, dog dør den lidt hen til sidst i filmen, det bliver lige pludselig hastet igennem som om de skal være færdige hurtigst muligt, selvom de disker op med en masse store gæstestjerner til sidst, mangler der desværre en del til sidst.

Filmen som helhed, fungerer dog ganske okay, og nej fin kultur er det ikke, vil man have fin kultur så må man tage i teatret. Man er dog ret godt underholdt og undertegnede grinte en hel del, måske man har en plat humor ja, men denne film er lavet til at få dig til at grine og det gør den også ofte.

Skal du i biffen at se den eller vente og se den på sofaen? tag bare af sted i biffen for ens humør er ganske bedre bagefter.

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.