MovSer

All about movies and series

Anmeldelse: Venom: Let there be Carnage. Anmeldelse: Venom: Let there be Carnage.
Tom Hardy vender eksplosivt tilbage som Eddie Brock i kampen mod Ên af Spidermans største skurke `Carnage´, der her für sin imødesete filmdebut. Anmeldelse: Venom: Let there be Carnage.

Foto: Kato

Anmeldelse: `Venom: Let there be Carnage´ er veloplagt B-films underholdning, før et større Marvel brag indfinder sig overfor Spider-Man.

Tom Hardy vender eksplosivt tilbage som Eddie Brock i kampen mod Ên af Spidermans største skurke `Carnage´, der her für sin imødesete filmdebut.

Første gang vi mødte Eddie Brock aka. Venom, var i Sam Raimis `Spider-Man 3` fra 2007 og i 2018 fik symbioten sü sin første solo film ´Venom´. Den blev en kÌmpe succes med over 856 millioner dollars i omsÌtning, sü naturligvis er det nu tid til den uundgüelige to´er. Er vi klar?

Journalisten Eddie Brock forsøger stadig at tĂŚmme symbiosen Venom til at blive en fĂŚlles enhed, men det umage “par” forbliver ikke just de bedste roommates, trods en ellers fĂŚlles indsats. Da Eddie en dag fĂĽr et eksklusivt interview med seriemorderen Cletus Kasady, sker det mest frygtede: Cletus Kasady fĂĽr under et opgør med symbioten i Eddie, opsnappet noget blod. Dette bliver fatalt og pĂĽ Death Row forvandler Cletus Kasady sig til den dødsensfarlige Carnage, aka. Splatter og Eddie og Venom mĂĽ nu arbejde sammen som `Lethal Protectors´, i et forsøg pĂĽ at genfinde freden i byen. Men Carnage´s kĂŚreste og superskurk Frances Barrison, ogsĂĽ kaldet ´Shriek´, vil ogsĂĽ vĂŚre med i løjerne.

`Venom´ filmen fra 2018 var en lidt blandet fornøjelse. Det bedste ved filmen var Tom Hardys højenergiske indsats i hovedrollen, som for dennes anmelders penge muligvis er den bedst spillende skuespiller i Marvel universet.
Original filmen var instrueret af Ruben Fleischer og nu er denne instruktør skiftet ud med en vis Andy Serkis, som de fleste nok kender som indehaver af rollen som Gollum fra `Ringenes Herre´ filmene. Det er dog ikke første gang at han forsøger sig som instruktør, han har b.la. tidligere instrueret ´Mowgli´ filmen fra 2018.

Tager man den aktuelle films tre hovedpersoner Andy Serkis, Tom Hardys og Woody Harrelsons aktuelle gennemsnits alder, vil man lande pĂĽ 53 ĂĽr. Derfor kan man hurtigt regne ud at alle er vokset op under B-filmens anden guldalder i 80´erne/90´erne, for det er en typisk B-film man fĂĽr kylet i fjĂŚset, hvis man indløser en billet til denne. Forskellen er bare at da superhelte i 2021 er BIG Business, er budgettet og effekterne bedre og langt større, skuespillet er super professionelt og spilletiden er…….. stadig 1 time og 37 minutter!!??
Lige prÌcis denne spilletid indikerer at formület med filmen mü vÌre at underholde. For der er ingen fedt at spore i det klicheagtige manuskript, der ligner noget der har samlet støv i en gammel 90´er kiosk. 10-15 minutters intro og sü ellers fuld fart fremad med kills, bad jokes og den eksplosive finale med brag, død og kirkeklokker. Om man sü kan lide det er sü en smagssag.

Foto: Gamerevolution.

Men det er der en stor chance for, for `Venom: Let there be Carnage´ er en smittende festbombe af en “time-waster”, der ved hvad den vil og sĂĽ er skuespillerene for det meste i veloplagt topform.

Tom Hardy spiller endnu en gang den noget uheldige Eddie Brock med den mest underlige Sidekick siden Clint Eastwood fik den tankeløse idÊ at møde op med en orangutang. Det er muligt vi alle savner Iron Man, men en Venom uden Tom Hardy kan nu ikke forestilles.

Superskurken Carnage eller pĂĽ dansk `Splatter´, dukkede for første gang op i `The Amazing Spider-Man´ bladet i 1992 og lige siden har han vĂŚret ĂŠn af de mest ventede superskurke i biografmørket. Han er nu endelig dukket op og selveste Woody Harrelson har fĂĽet ĂŚren at spille ham. Harrelson har tidligere spillet en god psykopat, mĂĽske mest “elsket” som Mickey Knox i `Natural Born Killers´ fra 1994. Om det sĂĽ er fordi Harrelsons biologiske far selv var lejemorder, skal jeg ikke sige men der udrulles en FEST i filmen, sĂĽ glem alt om Søren Østergaard som `Smadremanden´. `Carnage´ kan SMADRE!

´Carnage´s kĂŚreste og sidekick Frances Barrison, ogsĂĽ kaldet ´Shriek´, spilles af Naomie Harris og hun er mildest talt noget mere spĂŚndende end Eddie Brocks in-/out kĂŚreste Anne Weying, der spilles lidt “Gwyneth Paltrow light” agtigt af Michelle Williams. Naomie Harris kender vi nu perfekt som Moneypenny i Daniel Craig udgaven af James Bond.

`Venom: Let there be Carnage´ er Ên af den slags to´ere der er bedre en originalen, primÌrt fordi den ved hvad den vil, indenfor dens egne prÌmisser, og husker müske det vigtigste nemlig at skÌre fedtet fra!

Vi ses i videobixen, som der blev sagt dengang!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlÌrt skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.