MovSer

All about movies and series

Film anmeldelse: Copshop Film anmeldelse: Copshop
Underholdende Actionfilm, Logikken Efterladt Udenfor Døren. Hvis du ligesom mig, har gået rundt i længere tid og har længtes efter en god actionfilm. En... Film anmeldelse: Copshop

Underholdende Actionfilm, Logikken Efterladt Udenfor Døren.

Hvis du ligesom mig, har gået rundt i længere tid og har længtes efter en god actionfilm. En som ikke tager sig selv for seriøst, en som ikke har mere melodrama end action, en med karakterer som faktisk har humor, en som ikke hvert andet minut prøver at retfærdiggøre dens tilstedeværelse. Men bare giver dig en god omgang action og sjov, så er Copshop svaret på dine bønner.

Filmens handling er en aften på en politistation, hvor alt hvad der kan gå galt, går galt! Igennem aftenen møder vi lejemordere, gangstere, ballonsælgere, psykopater, professionelle, drukkenbolte, korrupte politikere og politifolk. Det resulterer i en historie med masser af spænding, twist og drejninger, fyldt med ulogisk men meget underholdende action.

Gerard Butler Rouletten

Det er altid lidt af et gamble, når man vælger at se en Gerard Butler film, siden hans action gennembrud med 300, har hans karriere budt på alt imellem: Overraskende gode RocknRolla, Hunter Killer og Machine Gun Preacher, til nogle af de absolut dårligste film jeg nogensinde har set, som Gamer og Geostorm. På trods af denne store udsving i kvalitet, så kan jeg ikke benægte, at jeg ofte har store håb for en Butler film.

I den her film kan man tydeligt se, at han har en absolut fest med sin karakter. Hans karakter Bob Viddick, er en professionel lejemorder, som koste hvad det vil færdiggøre sin opgave, selv hvis det betyder han skal fængsels inde sammen med opgaven. Copshop byder på overraskende meget dialog for en actionfilm, men Gerard Butler sælger det perfekt med sin karakters, og han fylder de længe pauser fra action ud med spænding.

Valgte Copshop Fremfor The Eternals

Hos Movser.dk blev jeg tilbudt at komme til pressevisning af The Eternals og Copshop, for mig lød Copshop mere spændende, så jeg lod min kollega Kasper tage sig af The Eternals, hans anmeldelse er også tilgængelig nu. Jeg må indrømme jeg er trådt lidt af Marvel hypen, universet er blevet for sentimentalt og melodramatisk for mig, derfor foretræk jeg en god gammeldags actionfilm. Jeg har ikke noget imod sentimentalitet, jeg græder personligt af hver anden drama film jeg ser, men hele konceptet føles bare malplaceret og overmalket i film om superhelte.

Det er ikke fordi Copshop er uden sentimentale værdier, der er blandt andet en scene hvor en politibetjent tigger om nåde, hvor filmen pludselig tager en meget mørk og sentimental drejning (i max 20 sekunder). Men selvom vi hører om karakterernes sårbarheder, ægtefæller og børn, så bliver det aldrig centrum for fortælling, det bruges blot som en nødvendig motivation for karaktererne.

Popcorn Kan Igen Købes I Biografen

Copshop er en ægte popcorn film, ikke ligesom de seneste Marvel og Bond film, hvor man ikke tør spise sine popcorn, fordi hver anden scene prøver at få os til at græde, Copshop ved nøjagtig hvad den er og den elsker det! Den har kajkerede karakterer, så som en absolut fantastisk optræden fra Toby Huss, som spiller psykopaten Anthony Lamp. En karakter som rammer plottet, som et lyn fra en klar himmel, men som er en velkommen tilstedeværelse (i plottet, ikke i hverdagen) fra første øjekast.

Copshop er actionpagt, den er sjov, den er sindssyg, den fuld af spænding og vigtigst af alt, den har noget selvironi! Så hvis du trænger til en god gammeldags gang action, så se at komme afsted, køb den største portion popcorn og nyd turen for det den er, meningsløst makabert underholdning.

En Bad-Ass Action Kvinde

På Plakaten står der Gerard Butler og Frank Grillo med store bogstaver, men hovedrollen og den egentlige stjerne af denne film er Alexis Louder, som spiller Valerie Young. I modsætning til No Time To Die, så har Copshop en bad-ass kvindelige actionstjerne, som faktisk er god til sit arbejde. Ja, hun begår fejl, men fra det første øjeblik du ser hende på skærmen, så har hun din opmærksomhed.

Jeg er efter denne film bliver meget hypet på, at følge den fremtidige karriere for Alexis Louder, hun laver virkelig en eksploderende entre til action genren med denne film. Min første tanke var faktisk, at hun virkede som et meget ungt valgt til rollen, som bad-ass politibetjent. Men hun lukkede hurtigt ned for enhver tvivl i mit hoved, hun spiller rollen med absolut autoritet, samtidig med at hun leverede one-liners på niveau med Arnold Schwarzenegger.

Kan Du Acceptere Følgende?

Dette er ikke et mesterværk, det er en ulogisk, men meget underholdende actionfilm! Hvor folk uden knæskaller stadig kan gå, folk kan stadig holde en pistol efter en kniv går igennem deres hånd og en politiradio er mere til pynt end nytte. Du kommer til at tænke: hvorfor skyder du ham ikke bare, det var så dumt eller bare WTF DET GIVER JO INGEN MENING. Men man kan ikke beskylde Copshop for ikke at være underholdende, dog har den en meget akavet og meget flad slutning, som kommer lige efter noget som ville have været en perfekt slutning.

Spread the love

Daniel

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.