MovSer

All about movies and series

Film Anmeldelsen: Spencer Film Anmeldelsen: Spencer
Tør Du være dig selv? Disse tider kan du opleve noget, som på papiret ligner en meget overbrugt filmopskrif: En kongelig biografi film. Men... Film Anmeldelsen: Spencer

Tør Du være dig selv?

Disse tider kan du opleve noget, som på papiret ligner en meget overbrugt filmopskrif: En kongelig biografi film. Men Spencer føles som en helt ny tilgang, vi observere Spencer (Prinsesse Diana) igennem en weekend sammen med den kongelige familie. Igennem denne juleweekend, så kæmper hun med familiens forventninger, pressens koldblodige jagt af hende og sit eget psykiske helbred.

Margrethe Den Første har kun lige forladt de danske biografer, og nu er Spencer klar til at overtage de kongelige fans!

Kristen Stewart Bør Få En Oscar

Hvis du for ti år siden havde fortalt mig, at jeg nu har lagt min stemme ind for at Kristen Stewart bør vinde en Oscar: Så havde jeg sagt: Mener du den dårligste skuespiller i verden, fra de forfærdelige Twiligt film? Siden dengang har jeg først og fremmest fundet ud af, at der er dårlige film end Twiligt (ikke mange). Jeg er blevet mindre kritisk/kynisk omkring skuespillere end jeg var som teenager og mest af alt, Kristen Stewart har bevist hun er en fantastisk skuespiller!

Siden Twiligt har hun modbevist alle sine kritikere (mig inkluderet), ved at dukke op i massevis uafhængige filmproduktioner, hvor hun har fået lov at demonstrere sine dramatiske styrker. Det har nu ført til, at hun levere karrierens bedste arbejde, i rollen som Spencer. Hun spiller rollen med så meget sårbarhed, dybde, karisma, magt og hun fik min fulde sympati. Hun formår at vise hele den psykiske verden, bag ved den flotte facade omkring Prinsesse Diana.

Kom Ind og Bliv Nyforelsket I Fastfood og 80’er Musik

Lad ikke denne overskrift mislede jer, Filmen handler om depression, ægteskab uden kærlighed og en glædeløs jul, MEN DEN SLUTNING! Den bevidner om, hvor vigtigt det er at finde sin egen vej. Gør som Diana, drop det formelle og lyt til en god 80’er ballade! Hvis livet er hårdt for tiden, for at overleve det, så har man nogle gange brug for den simple fastfood burger.

Diana er filmen der demonstrerer denne kamp, bare med scenografi som gav mig åndenød, året flotteste kostumer og førsteklasses skuespil.

Spread the love

Daniel

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.