MovSer

All about movies and series

The Suicide Squad The Suicide Squad
DC Har Endelig Fået Noget Selvironi Så er den her endelig, Suicide Squad filmen vi alle vidste kunne blive lavet men havde opgivet, indtil... The Suicide Squad

DC Har Endelig Fået Noget Selvironi

Så er den her endelig, Suicide Squad filmen vi alle vidste kunne blive lavet men havde opgivet, indtil i dag. Karaktererne i Suicide Squad er her for at minde os om, at ikke tage hele superhelte verdenen for seriøst. Nogle gange er dens eneste job bare en god omgang, ekstrem voldelig, blodig og farverig, sjov!

Ja, vi elskede allesammen Christopher Nolans mørke Batman trilogy, men efter uendelige forsøg på at kopier den formel, som for det meste er blevet mere depressive end mørke. Så har de endelig fundet den rigtige opskrift, som måske er lånt lidt fra Marvel. Filmen har James Gunn i direktør stolen, samtidig med Taika Waititi også har en lille rolle, de to instruktører som bragte Guardians of the Galaxy og Thor: Ragnarok til Marvel Universet. Man kan tydelig se den vilde kreative frihed dette bringer, deres stil skinner klart igennem, samtidig med de skaber noget helt unikt i Suicide Squad.

Der Er Ikke Nogen Kvinde I Nød Her

Margot Robbie er atter tilbage i rollen som Harley Quinn og hvilken gave det er for publikum, rollen er blevet synonym med hende og endelig er filmen hende værdig. I tidlige film har hun ofte føltes malplaceret, som en bombe midt på en mark: imponerende, men alt omkring hende er bare fladt. Dette er ikke tilfældet denne gang, de deprimerende mørke toner er blevet udskiftet med blomster, fuglesang og masser af dejligt rødt blod!

Hun bærer ikke længere hele filmen på hendes skuldre, hun skal blot spille sin rolle, hun får endelig nogle gode scener og hjerne eksploderende action! En af filmens absolutte bedste scener, er hvor konceptet om kvinden i nød, som ikke kan noget selv, bliver absolut gjort fuldstændig til grin. Harley Quinn er ikke længere kun med for at have stramt tøj og bukke sig forover, her er hun en absolut bad-ass!

James Gunn: The Real Hero

I en film fyldt med skurke og antihelte, så skal vi om på den anden side af kameraet for at finde en ægte helt. James Gunn, har reddet The Suicide Squad, et genialt koncept som var ødelagt fra starter er nu blevet født på ny, takket være James! Manden som pustede nyt (og meget efterspurgt) liv i Marvel universet, med en lille film som ingen forventede noget af: Guardians of the Galaxy, som på min liste er anden bedste Marvel film (Efter Thor: Ragnarok).

Matchet mellem ham og denne film er sendt til os fra oven: Musikken, humoren og det farverige design, overgår enhver forventning! Han har virkelig sat alle kritikere af ham til skamme, efter Marvel smed ham på porten! Folk ved hvad de vil have, de vil have mere James Gunn! Det er også derfor vi kan se frem til en Guardians of the Galaxy 3, efter fans og skuespillere sammen protesterede hans fyring, hvilket medførte Marvel kom kravlende tilbage og bad om tilgivelse. Men i mellemtiden har Gunn blevet mester af to superhelte Universer!

DC’s Ragnarok

Suicide Squad bryder alle normer for DC Universet, den når stadig ikke niveauet af Marvels 8 bedste film, men den er et kæmpe skridt i den rigtige retning for DC Comics filmene! Karakteren er sjove, komplekse og ekstremt hårdføre! Designet og historien nøje planlagt, samtidig med den virker mere fri end nogensinde før og er den er uden tvivl det sjoveste der er kommet ud af DC Universet!

Konklusion

Uendeligt med sjove karakterer, en 100 % garanti for en fed biograf oplevelse og et absolut højdepunkt for det moderne DC Universe!

Spread the love

Daniel

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.