MovSer

All about movies and series

13 reasons why sæson 3 13 reasons why sæson 3
Serien der tog verden med storm med sit banebrydende tema og unikke fortæller metode er på vej med en tredje sæson. 13 Reasons why... 13 reasons why sæson 3

Serien der tog verden med storm med sit banebrydende tema og unikke fortæller metode er på vej med en tredje sæson. 13 Reasons why burde have stoppet efter den første sæson, og det blev kun bekræftet efter, at anden sæson viste sig at være en uværdig opfølgning, hvor man ikke havde taget sig tid til at skabe en stærk historie.

Lige over et år efter at sæson to udkom, kommer sæson 3 den 24 august, og det bliver ikke den sidste. Det er nemlig allerede bekræftet at sæson fire bliver den sidste i denne serie, men inden da kan vi forvente at se endnu et mystisk drama udspillede sig.

Hvem har dræbt Bryce? Det er plottet for sæson tre. Bryce voldtog Hannah i sæson 1 og i anden sæson stod han bag den gruppe drenge, som havde sex med piger imod deres vilje. Han er nu død. Vi ved ikke hvem, der står bag drabet, men der er mange muligheder fordi Bryce er skildret som en udelukkende ond person i de foregående sæsoner.

Jeg håber inderligt at niveauet er hævet fra den enormt middelmådige sæson to, så serien kan arbejde hen imod en værdig afslutning. Sæson 1 er stadig et lysende eksempel på, hvordan man skaber en fantastisk serie ud fra en virkelig god bog.

Se hele sæsonen på Netflix den 24. august.

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.