MovSer

All about movies and series

18-årige Billie Eilish synger No Time to Die titelsangen. 18-årige Billie Eilish synger No Time to Die titelsangen.
Efter megen spekulation og rygter med bla. Beyonce, er afsløringen kommet på hvem der skal synge titelnummeret til den kommende James Bond film No... 18-årige Billie Eilish synger No Time to Die titelsangen.

Efter megen spekulation og rygter med bla. Beyonce, er afsløringen kommet på hvem der skal synge titelnummeret til den kommende James Bond film No Time to Die.

“Rollen” er gået til kun 18-årige Billie Eilish, der med sin unge alder allerede nu er havnet i Guiness Book of Records, for den yngste kunstner nogensinde der har sunget en Bond sang.

Hendes debutsingle, “Ocean Eyes”, gik viralt og er blevet streamet over 194 millioner gange på Spotify og hendes debut-EP, Don’t Smile at Me, blev udgivet i august 2017. EP’en indbragte hende en guldplade og fem af sangene derfra er RIAA-certificerede (fire guld, én platin). Efter EP’ens succes kom hendes debut album, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, som blev udgivet den 29. marts 2019, til stor ros og masse tilbedelse af nutidens unge, med hang til depressive tekster.

Lidt ironisk hun laver musik til en titel som No Time to Die?

Men tillykke herfra alligevel, Billie!

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.