MovSer

All about movies and series

3 danske mega-stjerner i nærkamp om rollen som “Dr. Doom” 3 danske mega-stjerner i nærkamp om rollen som “Dr. Doom”
Danmark har længe været “The Hots” i udlandet. B.la. England og De forenede stater har bestilt dansk arbejdskraft til Hollywood blockbustere og BBC forherligende... 3 danske mega-stjerner i nærkamp om rollen som “Dr. Doom”

Danmark har længe været “The Hots” i udlandet. B.la. England og De forenede stater har bestilt dansk arbejdskraft til Hollywood blockbustere og BBC forherligende tv-serier i nu en længerevarende periode.

Dansk bacon, vindmøller og Victor Borge er simpelthen blevet oldschool.

Vores allesammens yndlings skurk(?) i Marvel universet “Thanos” bukkede som bekendt under for det store “Avengers” pres i rekord globaliteten “Avengers: Endgame”

Dette giver nu plads til éen af de andre HELT STORE skurke nemlig Dr. Doom.

Dr. Doom er fortrinsvis superskurk numero uno hos “De Fantastiske Fire”, men i “Avengers” universet er hans dødelighed oppe at snuse til “Thanos” gigant styrke. Kun “Galactus” synes mægtigere.

Disney opkøbte jo som bekendt Fox studios for at få sine fingre i “De Fantastiske fire”, og det er naturligvis netop dette købs scoop, der hurtigst muligt skal forløbe sig.

Da filmelskere endnu ikke vil spises af med rene CGI skuespillere, men stadig helst dem i rigtigt kød og blod, er castingen til den opkommende blockbuster naturligvis i gang.

En skurkerolle er en af de rigtig tunge drenge der skal castes,og særligt en mastodont som “Dr. Doom” kræver sin perle casting.

Da danske skuespillere tilsyneladende alle ligner skurke, er det atter mod nord Hollywood kigger. Mads Mikkelsen, Nikolaj-Coster Waldau og ikke mindst oscar nominerede Viggo Mortensen er alle på ønskelisten hos Marvel Studios.

Det står tilsyneladende 1-0 til Viggo Mortensen ifølge følgere til “Ringenes Herre”, da Disney/Marvel vægter Vigerstedianeren højest i rollen som vores kutteklædte superskurk.

Er vores læsere enige eller burde “Reptilicus” skuespilleren Bent Mejding fremvises for det uvidende Hollywood?

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.