MovSer

All about movies and series

42 år efter The Deer Hunter, mødes De Niro og Christopher Walken igen i War With Grandpa. 42 år efter The Deer Hunter, mødes De Niro og Christopher Walken igen i War With Grandpa.
Robert De Niro og Christopher Walken mødes igen for første gang siden mesterværket The Deer Hunter, men forvent nu ikke for meget. War With... 42 år efter The Deer Hunter, mødes De Niro og Christopher Walken igen i War With Grandpa.

De to legender, 76-årige Robert De Niro og 77-årige Christopher Walken triumferede begge i Michael Cimino´s 1978 mesterværk The Deer Hunter.

Overraskende nok har de to mester skuespillere ikke siden spillet overfor hinanden. Men det får Muppets fra rummet, Garfield 2, Alvin og de frække jordegern, Hop og…..gisp, Svampebob på vild flugt instruktøren Tim Hill nu, øhh, endelig rodet bod på.

Han har nemlig fået overtalt dem begge til at spille krigsliderlige bedsteforældre på barnebarns krigsstien, sammen med de to underskønne madammer Uma Thurman og Jane Seymour.

Filmen er baseret på en efter sigende populær børnebog af forfatteren Robert Kimmel Smith, og skulle få en amerikansk premiere af 9. oktober. Det er endnu uvist om den kommer op i de danske biografer.

Du kan se den spritny trailer her:

Fra Vietnam til baghaven…..

Ja Deer Hunter 2 er det bestemt ikke, det VIRKER faktisk lidt som om der gået 42 år. Hvis bare De Niro ikke havde “blanks” i halvdelen af magasinet, dengang de spillede russian roulette for REAL vil nogle TheMovser fans måske snerrende sige?

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.