MovSer

All about movies and series

46-årige Mille Dinesen “varmer op” under ungersvend i kommende dansk komedie. 46-årige Mille Dinesen “varmer op” under ungersvend i kommende dansk komedie.
Med sidste års Dronningen i mente, springer Mille Dinesen nu også ud som kuvøse guf forførerske og forelsker sig hovedkulds i den 20 år... 46-årige Mille Dinesen “varmer op” under ungersvend i kommende dansk komedie.

Der er tilsyneladende en større historie der skal fortælles i dansk film, omkring den livserfarende modne kvinde og den hormonforstyrede ungersvend.

Tænk bare på Edward Flemings Den kroniske uskyld med den forførende Susse Wold fra 1985 og sidste års altædende Bodil-vinder Trine Dyrholm, i May el-Toukhys Dronningen.

Nu er det så “Rita” herself Mille Dinesen der skal ud på “tinder rov” i Lars Kaalunds kommende komedie Rør ved mig.

Handlingen:

Dinesen spiller lægen Maja, der snart har udsigt til at blive overlæge. Hun bor sammen med sin mand, Claes, og deres teenagesøn, Magnus, i et skønt hus, der snart får en flot og dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes efter en “tænkepause” i Dubai fortæller, at han vil skilles, og at Maja bare lige kan logge på Borgerservice med Nem-id og vælge rubrikken “straksskilsmisse”. Maja er i frit fald, men forsøger stædigt at genvinde styringen over sit liv. Samtidig med at hun kaster sig ud i at swipe på Tinder og tylle rosé, forelsker hun sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas. Men i sin genopdagelse af sig selv kommer Maja til at svigte sit kæreste eje, sønnen Magnus, som er i gang med et klassisk teenageoprør. Måske er tiden inde til at slippe kontrollen og finde ud af, hvem Maja egentlig ønsker at være?

Ulrich Thomsen spiller Claes, mens Kasper Kruse Svabo og Troels Kortegaard Ullerup ses i rollerne som henholdsvis sønnen Magnus og den unge studerende Andreas. Øvrige medvirkende tæller Mia Lyhne, Mille Lehfeldt og Casper Crump.

Manuskriptet er skrevet af Morten Dragsted i samarbejde med instruktør Lars Kaalund, Maggie Olkuska er fotograf, og Wadt Thomsen og Morten Rasmussen producerer for Deluca Film. ‘Rør ved mig’ er støttet af Det Danske Filminstitut via Markedsordningen, TV 2 og Den Vestdanske Filmpulje, og distributør er Scanbox Entertainment.

Lars Kaalund, der har fejret store succeser som teaterinstruktør og på tv har haft succes som instruktør af Rita, glæder sig over, at optagelserne er gået i gang. Han udtaler:

– ”Vi har nu været i gang i et par dage, og det er en fornøjelse at arbejde med et rigtig dygtigt hold og skuespillere af meget stort format. Scenerne, vi arbejder med i denne uge af vores optagelser, beskriver et ægteskab i opløsning og kaster en del tragikomiske situationer af sig, som jeg synes, vores stærke cast formår at løfte helt utrolig godt. Så vores ambition om at lave en både sjov, dramatisk og romantisk film om et ret alvorligt emne, lever rigtig godt. Og jeg håber meget, at tonen i filmen og de omstændigheder og dilemmaer vores karakterer havner i vil være genkendelige for publikum.”

Filmen har biografpremeire den 4. november 2021.

Mens vi venter på de hotte scener, bringer vi her lidt til ungersvendene:

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.