MovSer

All about movies and series

59-årige Eddie Murphy vender tilbage som Axel Foley i Beverly Hills Cop 4 for Netflix. 59-årige Eddie Murphy vender tilbage som Axel Foley i Beverly Hills Cop 4 for Netflix.
Hele 26 år er gået siden vi sidst så noget til karakteren Axel Foley, men nu har Netflix og Bad Boys for Life instruktørene... 59-årige Eddie Murphy vender tilbage som Axel Foley i Beverly Hills Cop 4 for Netflix.

Der er gået hele 32 år siden vi sidst så noget til karakteren Prince Akeem i John Landis filmen Coming to America. Det var dengang i 1988, hvis der ellers er nogle der kan huske det.

Filmen var endnu et hit for den dengang super populære mega stjerne Eddie Murphy, og 18. december i år får vi svar på om det har været værd at vente på en opfølger til bio publikummet, så længe efter.

Coming to America 2 bliver instrueret af Craig Brewer, som formåede sidste år at hjælpe Eddie Murphy lidt tættere på comeback tronen, med Netflix perlen Dolemite is My Name.

Men rollen som Axel Foley i Frækkere end politiet tillader serien er nok stadig MEGA hittet for nu 59-årige Eddie Murphy.

Det er nok også derfor at nu efter 26 års “venten” at vi skal have en fjerde del af serien.

Ironisk nok var det den første Coming to Americas instruktør John Landis, der sømmede kistelåget i til seriens tredje del: Frækkere end politiet tillader 3 fra 1994.

Det ganske overraskende træk er at seriens fjerde del skal udgives/produceres af Netflix, som jo typisk IKKE ekscellerer i biograffilm. For Beverly Hills Cop serien er vel det største, når snakken går på Murphy?

Netflix laver filmen i samarbejde med herrerne Adil El Arbi og Bilall Fallah j som sørgede for at Bad Boys franchiset i DEN grad er kommet for at blive. Hvis ikke for andet så kommercielt, med det største hit til dato i seriens fjerde del Bad Boys For Life.

Det var dog meningen at Axel Foley skulle have været førstevalget, men sådan fungerer Hollywood ikke altid.

Manuskriptet er nu ved at blive skrevet og til det siger Adil El Arbi:

“We’re still involved in that project, and there’s a screenwriter now on it that’s going to try to write a first draft, or a first treatment at least with the story. So we’re going to see what the first version will be, but we’re very excited and hope that we can work with another icon like Eddie Murphy. That’d be great.”

Mega produceren Jerry Bruckheimer, der producerede de to første – og største – hits, er tilbage i producer stolen, og manuskript forfatterne Andre Nemec og Josh Applebaum, som tidligere skrev på Mission: Impossible The Ghost Protocol, er sat til at skrive.

Ja det har taget sin tid, men ENDELIG(?) ser det ud til at vi får et nyt kapitel i historien, og mon ikke Eddie Murphy så vender tilbage som A-lister?

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.