MovSer

All about movies and series

64-årige Tom Hanks tippes stadig til rollen som Geppetto i Disney liveaction remaket af Pinocchio. 64-årige Tom Hanks tippes stadig til rollen som Geppetto i Disney liveaction remaket af Pinocchio.
Til trods for at den aldrende Tom Hanks stadig ikke har undsluppet sin coronavirus, er Disney studierne og instruktør Robert Zemeckis stadig "hots" på... 64-årige Tom Hanks tippes stadig til rollen som Geppetto i Disney liveaction remaket af Pinocchio.

Ja Tom Hanks er vel det nærmeste USA nogensinde har haft en amerikansk version af vores egen Ove Sprogøe. Alt elskelig, familiær og god “all-round feel-good” skuespiller. En rigtig “hygge-onkel”.

Ja tro det eller ej, 64-årige Tom Hanks skal faktisk spille Ove i en amerikansk remake udgave af den svenske “En mand der hedder Ove” fra 2015. SÅ er man da vist hensat som hyggeonkel i Illum?

Tom Hanks er naturligvis også kendt som stemmen bag Woody i Toy Story filmene, men er der et succesfuldt makkerpar der kan få hyggen henlagt ud over de mest knitrende “Magasin” kataloger, er det Tom Hanks og instruktøren Robert Zemeckis.

I 1994 kolliderede de to herrer i nyklassikeren Forrest Gump, der endte med 6 Oscars, bl a. én til Tom Hanks for bedste hovedrolle. Robert Zemeckis selv gik dog heller ikke tomhændet hjem: et stk. Oscar modtaget for bedste instruktion! Filmen modtog også en Oscar for dette års bedste film.

I 2000 “gentog” de næsten successen med overlevelses dramaet “Cast Away”. Her måtte Tom Hanks dog “nøjes” med en Golden Globe for “best performance”.

Nu er planen så at de to skal gå sammen igen, for “tredje gang er jo lykkens gang?”

Det er dog denne gang med Disney studiernes bugnende checkhæfter i ryggen, da “liveaction remake turen” nu er nået til ét af de helt store Disney højdepunkter, nemlig historien om Pinocchio fra 1940.

Robert Zemeckis skal sørge for “tryllestøvet” og han og Disney studierne ser gerne at hele USA´s hyggeonkel påtager sig rollen som dukkemageren Geppetto.

Simon Farnaby skal b.la. stå for manuskriptet, og han har tidligere vist stor succes med hans manuskripter til b.la. Paddington 2 fra 2017.

Tom Hanks er pt. ikke 100% kommet sig efter hans corona angreb og den kommende Elvis film, hvor han spiller Elvis´griske manager Colonel Tom Parker, er derfor stadig på “standby”. Så det bliver spændende om det rent teknisk vil komme til at ske med Geppetto. TheMovser har ihvertfald allerede accepteret og godkendt castingen af Tom Hanks til begge roller.

Kan Disney Studierne og Robert Zemeckis i øvrigt få overtalt 77-årige Christopher Walken i rollen som Mikkel Ræv, 67-årige Alfred Molina som Stromboli og 45-årige Joaquin Phoenix som Slapsvans, er vi her på TheMovser sådan temmelig tilfredse alligevel….. JUST SAYING!

Guillermo del Toro´s måske mere dystre version af eventyret, skulle stadig få sin premiere i løbet af 2021.

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.