MovSer

All about movies and series

80-årige Paul Hogan lader sig hylde i ny Crocodile Dundee film? 80-årige Paul Hogan lader sig hylde i ny Crocodile Dundee film?
Vender Crocodile Dundee tilbage for fjerde gang eller er det bare et publicity stunt? 80-årige Paul Hogan lader sig hylde i ny Crocodile Dundee film?

Ja han ser sgu lidt “grumpy” ud den 80-årige Paul Hogan.

Hvis du ikke er sikker på hvem det er vi skriver om er du lidt undskyldt, men engang i firserne var han en megastar på linie med bla. Eddie Murphy, Michael J. Fox, Chuck Norris og Larry Hagman.

Pyh det lød ikke særligt godt, er det virkeligt så længe siden?

Nå, der var engang nogle film der hed Crocodile Dundee 1, 2 og 3 og tilsammen omsatte de for over 600 millioner dollars, vel at mærke i firser dollars!. Paul Hogan blev herefter en australsk nationalhelt på linje med vores egen øhh, Victor Borge.

Paul Hogan blev derfor en meget rig mand pga. dette, da han stod som producer, hovedrolleskuespiller og idémand på filmene. Han nåede også at blive både gift og skilt med den kvindelige hovedrolleindehaver.

Hvis man virkelig ikke havde noget liv i perioden 1986-2018 kunne man nævne andre Paul Hogan titler som: Almost an Angel, Lightning Jack, Flipper, Strange Bedfellows, Charlie & Boots og That’s not my Dog!, men det ville være AFSINDIGT pinligt at kunne komme op med disse titler! Øh…….hov!

I næste måned er australierne så “heldige” at igen at kunne mødes med vores ven i “filmen” The Very Excellent Mr. Dundee”, og det er med lidt af et “Rolling Stones” cast:

Luke Hemsworth er jo lidt af en grønskolling, men 76-årige Chevy Chase, 80-årige John Cleese og 71-årige Olivia Newton-John medvirker i “festen”, som er blevet instrueret af en Dean Murphy. Han har tidligere medvirket til Paul Hogans filmske deroute med stinkbomberne Strange Bedfellows, Charlie & Boots og That’s not my Dog!. Pyh, nu fik TheMovser mig IGEN til at nævne disse stinkere, sgu PINLIGT!

Er det noget vi glæder os til eller skal Paul Hogan bare pensioneres?

Hvad det nye kapitel skal omhandle er tilsyneladende et mysterium.

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.