MovSer

All about movies and series

82-årige Ridley Scott caster Joaquin Phoenix i storrollen som Napoleon. 82-årige Ridley Scott caster Joaquin Phoenix i storrollen som Napoleon.
Stanley Kubrick forsøgte i tidernes morgen at få Napoleon filmatiseret. Måske Scott kan levere det ultimative mesterværk? Foreløbig har han castet skuespil geniet Joaquin... 82-årige Ridley Scott caster Joaquin Phoenix i storrollen som Napoleon.

Det ser ikke ud til at Gladiator 2 lige er om hjørnet, men en ny storfilm skal jo sættes i produktion hvis man hedder Ridley Scott?

Nu 82-årige Ridley Scott har tidligere arbejdet med stortalentet Joaquin Phoenix i netop den første Gladiator, hvor han spillede den skrupelløse Commodus.

Nu ser det ud til at de to stortalenter skal mødes igen over en storfilm, og denne gang skal slaget stå omkring beskrivelsen af Frankrigs førstekonsul, som reagerede i perioden 1804 til 1815.

Vi snakker naturligvis om Napoleon Bonaparte!

Filmens arbejdstitel er pt. Kitbag, hvor historien skal filtres gennem citatet “som et prisme af hans vanedannende og ofte flygtige forhold” med sin kone Josephine. “Målet med Kitbag er at vise Napoleons militære geni og fange hans berømte kampe”.

Det glæder vi os til! Scott og Napoleon? BRING IT ON!

Napoleon er tidligere blevet portrætteret af prominente navne som Rod Steiger, Marlon Brando, Ian Holm og Herbert Lom. Men ingen så stærkt som i det 5 en halv times mesterværk Napoleon fra 1927. Se selv forneden hvorfor?:

Stanley Kubrick forsøgte også i tidernes morgen at få en Napoleon storfilm på benene efter Barry Lyndon floppet. Måske Scott kan levere det ultimative mesterværk? Castingen af den 1,73 cm høje Joaquin Phoenix lyder som en god start. Den oprindelige Napoleon var 1,68 cm “høj”, men filmen skal vel også skydes i Scope?

Ridley Scott skal dog først færdiggøre hans to film The Last Duel og Gucci filmen. Førstnævnte er også en historisk film med b.la. Matt Damon og Ben Affleck i hovedrollerne, hvor sidstnævnte har fået færdigcastet med så prominente navne som Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver og Lady Gaga.

Vi ses forhåbentligt i biffen en dag Ridley!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.