MovSer

All about movies and series

Ain´t we to old for this s**t? Dødbringende våben 5 sat i produktion. Ain´t we to old for this s**t? Dødbringende våben 5 sat i produktion.
32 år efter at den første Dødbringende Våben fik premiere, er der nu "friskt" nyt om en femte del af franchiset. Ain´t we to old for this s**t? Dødbringende våben 5 sat i produktion.

Skulle man gå til koncert i dag med legendariske Rolling Stones, er den præcise gennemsnitsalder 75,5 år for d’herrer Mick, Keith, Charlie og Ron.

89-årige Richard Donner har nu igangsat en femte del af franchiset Dødbringende Våben, der tog sin begyndelse tilbage i 1987, med mullet hår og det hele.

73-årige Danny Glover, 64-årige Mel Gibson har nået deres modne alder og skulle 76-årige Joe Pesci også dukke op til optagelserne, lander gennemsnitsalderen sjovt nok også på 75,5.

It’s only rock´n roll but we like it, kunne der siges. Men den tidligere Superman/The Omen instruktør Richard Donner, er tilsyneladende blevet vild i varmen omkring et manuskript han kalder for både personligt,mørkt og fantastisk.

Historien skulle umiddelbart fortsætte 22 år efter Dødbringende våben 4, og arbejdstitlen er Lethal Final.

Både Danny Glover og Mel Gibson er på og manuskriptet skal nu lige slibes til, så er pakken “ready to go”.

De 4 film fra henholdsvis 1987, 1989, 1992 og 1998 har tilsammen omsat for lige under 1 milliard dollars, og det er vel at mærke uden diverse tv og vhs/dvd indtægter taget i betragtning.

Den seneste og biografaktuelle Bad Boys For Life, er jo som bekendt også en vaskeægte “buddy-cop” film, der lige har tæsket selveste Star Wars ned af rangstigen. Så det er fuld forståligt at der bliver gravet videre i hit-kasserne, nostalgi eller ej.

Richard Donner udtalte for nyligt om idéen:

“‘I’m ready to do 5. It’s called Lethal Finale. It’s very dark. And we were all set to go!”

Sidste gang Donner var filmaktuel, var med Bruce Willis parentesen: 16 Blocks fra 2006.

Vi bringer hermed en lettere fantaseret mulig filmplakat, er vi klar Movser fans til mere Riggs og Murtaugh?

Mens vi venter tilbyder TheMovser helt gratis at se eller gense éen af de helt store buddy cop film ifølge redaktionen, nemlig Ruggero Deodatos helt fantastiske, men noget politisk ukorrekte: Lev som en panser, dø som en mand!

Go fornøjelse:

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.