MovSer

All about movies and series

Aladdin 2 bliver ikke en Disney+ exclusive titel Aladdin 2 bliver ikke en Disney+ exclusive titel
Det kommer nok ikke som en overraskelse, at Disney’s Box Office hit fra 2019, får en efterfølger. Det har nærmere været et spørgsmål om... Aladdin 2 bliver ikke en Disney+ exclusive titel

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at Disney’s Box Office hit fra 2019, får en efterfølger. Det har nærmere været et spørgsmål om tid, før der kom nyheder ud omkring en efterfølger. Aladdin der havde Guy Ritchie i instruktør stolen og Will Smith som den underholdende Genie, indspillede over en milliard dollars på verdensplan.

Det har dog længe været spekuleret i, om Disney ville droppe at vise en mulig efterfølger i biografen og gør det til en Disney+ exclusive. Specielt med tanke på, at Aladdin (1992) efterfølgeren The Return of Jafar (1994), var en Direct to Video der skuffede de fleste fans.

Kilder bekræfter nu til Variety.com, at filmen kommer til biografen og derfor ikke en Disney+ exclusive. De har ifølge kilderne fundet manuskriptforfatterne, der sende Aladdin 2 i en helt ny retning. Valget er faldet på John Gatins og Andrea Berloff, der har overbevist Disney om, at de er de rigtige til denne opgave.

John Gatins der ikke er den mest erfarne manuskriptforfatter, har dog tidligere vundet en Oscar for bedste originale manuskript for filmen Flight (2011).  Andrea Berloff CV tæller ikke mange film, men til gengæld nogle gode film, såsom World Trade center (2007), Straight Outta Compton (2015), Blood Father (2016).

Men om det igen bliver Guy Ritchie som instruktør eller om Will Smith vender tilbage som Genie vides ikke. Der er desværre heller ikke nogen premiere dato på en mulig 2’er, men da dette stadigvæk er i early development, og der kan ske rigtig meget endnu. Det næste års tid kommer der uden tvivl en masse nyt og ikke mindst rygter, måske et omkring Tobias Funke AKA David Cross skal spille den blå genie?

Hvem synes du skal instruere Aladdin 2 og skal Will Smith genoptage opgaven som Genien?

Spread the love

Redaktion

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.