MovSer

All about movies and series

Amazon Prime lægger 125 millioner dollars for Coming to America 2. Amazon Prime lægger 125 millioner dollars for Coming to America 2.
Det var hensigten at Coming to America 2 skulle have sin biograf premiere 18. december i år, men nu har streamingsgiganten Amazon Prime fået... Amazon Prime lægger 125 millioner dollars for Coming to America 2.

Eddie Murphys såkaldte comeback går ikke heeelt efter planen, men lidt har også ret.

Netflix filmen Dolemite is my Name blev mest en kult ting og den kommende Frækkere end politiet tillader 4, bliver også “kun” en Netflix film.

Det var hensigten at Coming to America 2 skulle have sin biograf premiere 18. december i år, men nu har den globale streamingskrig igen blusset op og således har streamingsgiganten Amazon Prime fået scoret den tidligere Paramount titel for en 125 millioner dollars penge.

De endelige detaljer er stadig ved at blive godkendt, herunder to “komplekse” forbruger markedsføring tie-ins med McDonald’s og Crown Royal. Det blev også bemærket, at Eddie Murphy, som også er producent på Coming to America 2, har at give sin velsignelse på denne aftale.

Amazon Prime er således kommet Netflix i forkøbet og har også for nyligt indkøbt streamingsrettighederne på Borat 2.

Filmen får stadig sin “premiere” 18. december, hvis man altså har adgang til Amazon Prime.

Salget siges at være en prioritet for Amazon Studios chef Jennifer Salke, der har været på jagt efter flere kommercielle hits, med den nylige erhvervelse af efterfølgeren til “Borat”, og en anden Paramount erhvervelse i Tom Clancy filmen Without Anger.

Den første “Coming to America” blev instrueret af John Landis i 1988, og her spillede Murphy den charmerende afrikanske prins Akeem, der rejser til New York City for at undslippe et arrangeret ægteskab. Arsenio Hall, James Earl Jones, Shari Headley og John Amos sørgede for birollerne. Filmen indtjente dengang næsten 300 millioner dollars på verdensplan.

Murphy har jo som bekendt også ti – ja som i 10! -børn, så der er jo nogle ture til Disneyland der kan trykke lidt på økonomien?

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.