MovSer

All about movies and series

Amazon vil lave Jack Reacher serie Amazon vil lave Jack Reacher serie
Først lavede Amazon en serie, der bygger på Tom Clancy’s Jack Ryan, som i øvrigt snart får premiere på sæson 2. Dette ikke nok... Amazon vil lave Jack Reacher serie

Først lavede Amazon en serie, der bygger på Tom Clancy’s Jack Ryan, som i øvrigt snart får premiere på sæson 2. Dette ikke nok for Amazon hvad angår spion thrillers. Nu kommer nyheden, at Amazon har købt rettighederne til Lee Child’s bøger om Jack Reacher. Planen er at der skal laves en serie med protagonisten Jack Reacher, dog vides det ikke hvor mange afsnit første sæson vil indholde.

Hvad vi dog ved, er at Nick Santora skal skrive og være producer på serien. Santora har tidligere skrevet flere afsnit til bl.a. Scorpion, Brison Break og Vegas. Amazon vil sammen med Skydance Television og Paramount Television stå for produktionen. Vi er så tidligt i processen, at vi ikke ved hvem der skal spille Jack Reacher, men mon ikke vi snart høre mere omkring dette.

Lee Child’s bøger har solgt i mere end 100 millioner eksemplarer og senest har der været to film med Tom Cruise i rollen som Jack Reacher. Filmene var en blandet succes og formåede kun at skabe små overskud.

Hvem synes I skal spille Jack Reacher?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.