MovSer

All about movies and series

Anaconda remake… er du klar? Anaconda remake… er du klar?
Anaconda fra 1997 er klar til at blive genskabt i en ny moderne version. Anaconda remake… er du klar?

Sequels, reboots, remakes, franchises… Det er filmverdenens virkelighed lige nu. Og det ser ud til, at der ikke er grænser for hvilke film, der bliver kastet i møllen. Det seneste eksempel er “klassikeren” Anaconda fra 1997 med ingen andre end Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight, Owen Wilson, Dannu Trejo og Eric Stoltz på holdkortet.

Anaconda var ikke et hit hos kritikere, men overraskede og lavede en pæn indtjening. Filmen handler om en gruppe film-dokumentarister, der tager til amazonas for at lade efter en skjult stamme, men må kæmpe for livet imod en kæmpe Anaconda.

Trækplaster for publikum var uden tvivl stjernerne Jennifer Lopez og Ice Cube.Filmen havde for sin tid gode effekter, men skuespillet var overfaldisk. Effekterne har desværre ikke holdt til at blive 24 år gamle og Jon Voights ‘over-top’ skuespil er nærmest komisk. I dag kan Anaconda vist ikke betegnes som mere end en kult-klassiker.

Det eneste vi ved indtil videre om den kommende reboot/remake er, at filmen bliver en gentænkning af den originale. Det er nok meget fornuftigt for på trods af flere spin-offs, så er det originalen, der klarede sig bedst. Vi skal nok forvente en film, der minder mere om The Meg fra 2018 frem for originalen fra 1997. Kan vi forvente en cameo fra selveste J-Lo?

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.