MovSer

All about movies and series

Angelina Jolie: “Hold Jer væk fra min rolle som Frankensteins brud!” Angelina Jolie: “Hold Jer væk fra min rolle som Frankensteins brud!”
Det har ladet vente længe på sig, men nu ser det endelig ud til at Angelina Jolie snart kan træde ind i sin drømmerolle... Angelina Jolie: “Hold Jer væk fra min rolle som Frankensteins brud!”

27. februar får Leigh Whannell´s The Invisible Man premiere, og med et ultra lavt budget på kun 7 millioner dollars burde pengene rulle forholdsvis sikkert tilbage.

Morsomme læsere vil sikkert kommentere besparelsen med, at den billige skurk jo er usynlig og derfor ikke “medvirker” i filmen, men Universal vil bare IKKE igen tabe penge på det klassiske monster univers, som de nu kalder for The Dark Universe.

Hovedrollen som det “stalkede” offer Cecilia Kass, bliver spillet af Elisabeth Moss som de fleste sikkert kender fra serien The Handmaid’s Tale.

I kan se den seneste trailer her:

Skulle filmen blive en success, modsat The Mummy katastrofen med Tom Cruise fra 2017, står Universal fuldstændig klar i kulissen med flere “old school” monstre i ny indpakning for nye generationer.

Således skulle “efterfølgeren” blive éen af de helt klassiske, nemlig en nyfortolkning af James Whale´s Frankenstein´s brud fra 1935.

Tidligere har film som The Bride fra 1985 og Frankenstein fra 1994, temmeligt middelmådigt forsøgt at toppe den originale klassiker´s charme.

Angelina Jolie har i en længere årrække forsøgt at få sig klemt ind på forreste castings række som monster bruden, og hun er tilsyneladende stadig at spotte her. For spille rollen VIL hun, til trods for castings rygter med bla. Wonder Woman herself: Gal Gadot.

Elsa Lancaster spillede rollen i 1935 med dertil kommende klassiker status, så det bliver spændende at se om Ex-Brad Pitt Angelina, vil gå flere millioner dollars ned i pris for at få den ikoniske rolle.

A Quiet Place instruktøren John Krasinski, skulle efter alt at dømme være den første i kø til instruktør udvælgelsesprocessen, og det giver vi her på TheMovser vores fulde “thumbs up” for.

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.