MovSer

All about movies and series

Den spanske stjerne skuespiller Antonio Banderas, har fået sit livs værste fødselsdagsgave med nyhedsinformationen omkring hans kritiske tilstand.

Mange slags mareridt kan udspilles på éns fødselsdag. Eks´en ringer på døren, en ukendt faderskabssag eller måske er fløden til flødeskummet på lagkagen blevet sur.

Den spanske stjerne skuespiller Antonio Banderas, må dog siges at have fået den værste nyhed nogensinde på sin 60-års fødselsdag: Han er nemlig blevet testet positiv for covid-19.

‘Jeg vil gerne offentliggøre dette i dag: Jeg er tvunget til at holde min fødselsdag i karantæne, efter jeg er blevet testet positiv for covid-19,’ skriver skuespilleren og fortsætter: ‘Jeg vil drage fordel af karantæneperioden og bruge tiden på at skrive, læse og slappe af,’. Store kram til alle,’ skriver Banderas altså nedslået på sin Twitter profil.

Vi må håbe den med de store kram kun er viralt ment i disse corona tider, men TheMovser ønsker naturligvis den spanske superstjerne god bedring fremover.

Banderas har over 100 filmroller på samvittigheden, hvoraf hans største kommercielle roller nok er som Zorro i de to Zorro film og som El Mariachi i filmene Desperado og Once Upon a time in Mexico.

Desuden er han kendt og elsket for de mange roller hos sin landsmand Pedro Almodovar, med hvem han fik sit internationale gennembrud.

Kom nu tilbage rask Antonio, vi er sgu ikke færdige med dig!

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.