MovSer

All about movies and series

Atomic Blonde 2 måske på vej til en streamingtjeneste? Atomic Blonde 2 måske på vej til en streamingtjeneste?
Instruktøren af 2017 hittet Atomic Blonde åbner op for, at filmen kommer direkte til en streamingtjeneste. Hvilken streamingtjeneste vil David Leitch dog ikke udtale... Atomic Blonde 2 måske på vej til en streamingtjeneste?

Instruktøren af 2017 hittet Atomic Blonde åbner op for, at filmen kommer direkte til en streamingtjeneste. Hvilken streamingtjeneste vil David Leitch dog ikke udtale sig om. Det vil dog være nærliggende at tro, at det bliver NBCuniversal, da de kommer med deres egen streamingtjeneste i 2020. Atomic Blonde var distribueret af Focus Features, der er en del af Universal Pictures/comcast.

Charlize Theron har tidligere ved the San Francisco International Film Festival bekræftet, at man er i gang med en efterfølger.

Til Slashfilm udtaler David Leitch;

“I think there is [still talk of a sequel]. A streaming service is into it. I don’t know all the details. I was a work-for-hire on that movie, but at the end of the day, Kelly McCormick – my producing partner and my wife – she will be involved, I’m sure, as a producer. That’s how I got the gig in the first place. We’ll see.”

Der er dog en masse åbne spørgsmål, om hvorvidt David Leitch er med igen og hvor langt man er i processen. Dertil er der også tvivl om hvorvidt Charlize Theron og David Leitch har tid til at lave en sequel i nærmeste fremtid. Leitch er i fuld gang med The Division og Undying Love. Hvor Theron i øjeblikket er i gang med at filme Fast & Furious 9 og The Old Guard.

Atomic Blonde er baseret på Antony Johnston’s grafiske roman The Coldest City fra 2012. Filmen blev en stor succes og bliver af nogen set som en af de bedste film i 2017.

Håber du der lykkedes at få lavet en sequel?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.