MovSer

All about movies and series

Avengers Endgame er så tæt på rekorden! Avengers Endgame er så tæt på rekorden!
James Camerons Titanic (1997) sad i to årtier på tronen. som den mest indtjenende film nogensinde. Dette ændrede sig i 2009, da James Cameron... Avengers Endgame er så tæt på rekorden!

James Camerons Titanic (1997) sad i to årtier på tronen. som den mest indtjenende film nogensinde. Dette ændrede sig i 2009, da James Cameron igen med filmen Avatar satte nye højder for, hvor meget en film kan indtjene. 2.787.965.087 dollars helt præcist nåede Avatar.

Nu hvor Avengers Endgame er på ud af biograferne er det tvivlsomt, om den når at slå Avatar. på nuværende tidspunkt ligger Avengers Endgame på 2.743.413.993 dollars, hvor den sidste uge kun nåede op på 3 millioner dollars. Men mon ikke at Disney stadigvæk er meget tilfredse? Disney ejer i øvrigt også rettighederne til Avatar. Så de er helt sikkert mere end tilfredse med at der er flere avatar film på vej.

Men det er dog ikke Avatar eller Avengers Endgame der har indtjent mest, hvis tager inflation med i ligningen. Det er den helt igennem fantastiske film, Gone With The Wind fra 1939 der nemt slår alle andre. omregnet så har den indtjent hele 3.728.00.000 dollars.

Hvad tror I? Er det muligt at slå Avatar i fremtiden?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.