MovSer

All about movies and series

Både Spider-Man og Star Lord er inkluderet i ny Pixar trailer! Både Spider-Man og Star Lord er inkluderet i ny Pixar trailer!
Disney og Pixar kaster videre med de hårde skyts i kampen om verdensherredømmet og lancerer ny "Fremad" trailer. Både Spider-Man og Star Lord er inkluderet i ny Pixar trailer!

Pixar og Disney har jo lige siden deres fælles gennembrud med “Toy Story” tilbage i 1995, stået for det ene banebrydende mesterværk efter det andet. Økonomisk går det også over alle forventninger.

Således kan “Toy Story 4” nu bryste sig af at være den mest populære “Toy Story” fortælling, da den hen over weekenden passerede “Toy Story 3″´s tidligere rekord.

Dog er “De Utrolige 2” stadig Pixars største økonomiske hit, med en flot 17. plads over verdens mest økonomisk succesfulde film.

Derfor kan Disney og Pixar naturligvis bare fortsætte hit kursen og hvad gør man så?

Man får naturligvis “Spider-Man” og “Star Lord” fra “Guardians of the Galaxy”- filmene ind og lave den amerikanske stemme version til den næste Pixar banebryder. “Når vi nu alligevel ejer “Marvel”, så er der vel endnu et MEGA-hit i udsigt?”, syntes man at høre Disney bosserne skåle.

Tom Holland og Chris Pratt “spiller” henholdsvis Ian og Barley Lightfoot i det garanterede kommende Pixar hit “Fremad”, som har fået en dansk premieredato der lyder: 6. marts 2020.

Det er den tidligere “Monsters University” instruktør Dan Scanlon der har fået ansvaret for at levere næste Pixar hit, og selvom “Monsters University” fra 2013 ligger i den lavere ende af Pixar mesterværkerne, bliver den nok alligevel en kommende klassiker.

Bedøm selv forneden med den spritny trailer:

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.