MovSer

All about movies and series

Nej vi skal ikke snakke Thor og nordiske guder, men derimod en mildest talt fantastisk nyhed! Efter mange års hårde tovtrækkerier og latterlige sagsanlæg,...

Nej vi skal ikke snakke Thor og nordiske guder, men derimod en mildest talt fantastisk nyhed!

Efter mange års hårde tovtrækkerier og latterlige sagsanlæg, ser det nu ud til at George Miller har fået grønt lys for hans 5 fortælling/fortsættelse til den legendariske ”Mad Max” kronologi.

Tilbage i det herrens år 2015 udkom fjerde ombæring af historien om Mad Max og hans kamp for overlevelse i det fremtidsdystopiske wasteland univers, som George Miller så legendarisk havde fået op startet i Australiens ødemarker med ”Mad Max” fra 1979. ”Mad Max: Fury Road” blev til en KÆMPE succes med jublende kritikkere, 8,1 karakterstatus på imdb, oscarnomineringer, hujende fans og…….skuffende omsætning. Det var i hvert fald hvad Warner Brothers` salgsafdeling kunne konkludere.

Når en film koster 150 millioner dollars at producere, forventes der i Hollywood, at MINDST 500 millioner grønne vidundere sendes tilbage til producenterne. ”Kun” 378 af dem vendte dog tilbage og det fik desværre Warner Brothers til at klaske pengekassen i foran George Millers kunstneriske fingre. Ydermere blev George Miller snydt for 1 million dollars ”in return”, da han præsterede at lave filmen lige under budget, så et længere søgsmål gik nu i gang.

Nu er det dog blevet meddelt, at parterne nu skulle være kommet til enighed.Den lykkelige afslutning er nu, at George Miller ikke bare skal lave to nye Mad Max film men også et såkaldt spinoff på Furiosa, der skal fortælle hendes ophavshistorie.

Tom Hardy og Charlize Theron skulle allerede været begyndt at rydde deres kalendere for ligegyldigheder (mon ikke den gode Charlize Theron kunne udsætte den kommende ”vigtige” Atomic Blonde 2”?).

George Miller har stadig planer om at få bragt hans kommende: ”3000 years of longing” med bl.a. Tilda Swinton klar til premiere i 2020. Men efter 10 minutter efter dennes premiere, er han sikkert i gang igen på afrikanske sletter i en stank af benzin og et filmcrew der ikke har set en renlig trailer i månedsvis.

Den gode hr. Miller vil nok ved filmenes afslutning have nået en alder på de godt 80 år, men da Ridley Scott i en alder af 81 har gang i 5 projekter bl.a. ”Gladiator 2” skulle intet kunne smadre vores ”Mad Max” fortsættelser.

See u in Valhalla!!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.