MovSer

All about movies and series

Bad Boys 4 life er allerede på tegnebrættet for Marcus og Mike. Bad Boys 4 life er allerede på tegnebrættet for Marcus og Mike.
Will Smith og Martin Lawrence udskyder Aladdin 2 og Big Momma´s House 4, til fordel for endnu et kapitel i Bad Boys franchiset. Bad Boys 4 life er allerede på tegnebrættet for Marcus og Mike.

 

Vi har knap nok fået overstået premieren på Bad Boys For Life, før nyheden om at verden skulle hungrer efter endnu et kapitel om de to detektiver Marcus Burnett og Mike Lowrey, ser dagens lys.

Den første Bad Boys film premierede 9. juni 1995 og blev et rigtigt “buddy cop” hit og 9. oktober 2003 fik den uundgåelige 2´er Bad Boys II premiere, med endnu større succes.

Begge blev instrueret af “pyt-med-om-vi-har-et-plot,-bare-eksplosionerne-er-i-kassen” instruktøren Michael Bay, der sørgede for rappe replikker, hurtig action og -ja- MASSER af eksplosioner.

16. januar i år fik så Bad Boys for Life “endelig” premiere og det var med de forholdsvis ubeskrevne instruktører Adil El Arbi og Bilall Fallah på styrepinden.

51 årige Will Smith er jo stadig en vaskeægte superstjerne med blockbuster hits på CVét som Independence Day, Men in Black og I am Legend, så grunden til at han skulle være interesseret i en fjerde del er vel mest sådan: “det kan jeg da godt gøre, Samuel Jackson er jo også for gammel”-agtig.

Anderledes må det se ud for 54-årige Martin Lawrence der virkelig ikke har haft et hit siden, well Bad Boys II, for altså over 16 år siden.

Rækken af rædsler som Big Momma´s House filmene og det faktum at han kun har 13 credits på CVét efter Bad Boys II, siger ligesom det hele. Så man forstår hvorfor han er på til en gang “90´s all over again” action Jackson nummer 4 fest.

Hvem der skal instruere fjerde del, som TheMovser snildt ville kalde Bad Boys 4 Life, står pt. i det uvisse.

Men så længe dette spærrer for en Big Momma´s House 4 eller en Aladdin 2, skal det nok gå altsammen.

Der er også stadig mange af os der er Will Smith evig taknemmelig over at han takkede nej til rollen som Neo i Matrix filmene. Rollen gik som bekendt vellykket til Keanu Reeves.

Hvad mener vores læsere, hungrer vi allerede nu efter en fjerde del af Bad Boys franchiset, eller skal Will Smith i gang med Gemini Man 2?

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.