MovSer

All about movies and series

Bill & Ted Face the Music får ny teaser trailer, 29 år efter det forrige “epos”. Bill & Ted Face the Music får ny teaser trailer, 29 år efter det forrige “epos”.
Det er nogle gange de underligste og mest overraskende filmtitler der får efterfølgere. Nu er 3. del af "sagaen" om tossehovederne Bill & Ted... Bill & Ted Face the Music får ny teaser trailer, 29 år efter det forrige “epos”.

Hvor længe kan det være lovligt at opføre sig som pubertets spolerede teenagere?

Spørger man 55 årige Keanu Reeves og 54 årige Alex Winter er det åbenbart “FOREVER!”.

Har man i Hollywood været så “heldig” at medvirke i et succesfuldt franchise eller to, er det åbenbart “kaldet over alle kald” at malke successen så længe man kan.

Spørg bare Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone og nu altså også Keanu Reeves.

Det er efterhånden kun en Speed 3 vi “mangler”, for både en John Wick 4 og en Matrix 4 er i produktion, og Keanu nåede “lige” inden opstarten på optagelserne til filmserierne, at gå tilbage og “trilogiere” tilbage til hans første gennembruds “franchise”, nemlig Bill & Ted serien.

Så kløgtig så han ud dengang til højre, den dengang 25-årige Keanu Reeves. Det var i filmen, med den dengang “smarte” danske titel: Frem til fortiden fra 1989.

Det var første gang vi så noget til de “kløgtige” herrer Ted Theodore Logan og Bill S. Preston Esquire i selvsamme film, med original titlen Bill & Ted’s Excellent Adventure.

Filmen blev dengang instrueret af Stephen Herek, som nok mest i dag huskes for Disneys live action udgave af 101 dalmatinere i levende live, fra 1996.

De to “kløgtige herrer” vendte i 1991 tilbage i filmen ´Bill og Teds uovertrufne eventyr´ som denne gang blev instrueret af Peter Hewitt. Ham “kender” vi bedst fra Garfield live action filmen fra 2004. Nuff said…

Om det er en vennetjeneste fra Keanu Reeves side, til den noget glemte skuespiller Alex Winter, har jeg ikke lige kunne google mig klogere på, men i hvert fald står vi nu med tredje del i “hånden”.

Det virker nu lidt Will Smith/Martin Lawrence agtigt….

Denne gang har en Dean Parisot fået lov til at instruere de nu noget aldrene “teenagere”. Han gav os i 2013 den “helt fantastiske” Red 2. Hmmmm….

Filmen får amerikansk premiere 21. august i år, 7-9-13 corona besluttet.

Skal vi se teaseren?

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.