MovSer

All about movies and series

Bond og MGM: “Vor streamingspris er 600 millioner dollars værd, take it or leave it!” Bond og MGM: “Vor streamingspris er 600 millioner dollars værd, take it or leave it!”
Bond er på udkig efter en streamings partner, men helt billigt vil han ikke sælge sig selv. Bond og MGM: “Vor streamingspris er 600 millioner dollars værd, take it or leave it!”

You expect me to talk?’

“No, Mr. Apple I expect you to PAY!”

Det var vist ikke HELT det der kom ud af Gert Frobes mund, da han spillede Goldfinger i 1964. Men det kunne ifølge Variety næsten have lydt således.

Der er i streamingsbranchen pt. en blodig krig i gang om hvem der kan trække de fleste kunder(læs penge), og senest har Amazon Prime lagt 125 millioner dollars for Eddie Murphy “eventyret” Coming to America 2.

Ifølge Variety har MGM og Bond dynastiet været ude at tilbyde streamingsbranchen det “favorable” tilbud på 600 millioner dollars, for streamingsrettighederne hos Netflix og Apple, på det kommende Bond eventyr: ´No Time to Die´. “Overaskende” nok har begge streamings giganter anset det for dyrt!.

Disse rygter har selvfølgelig pustet nyt liv i en debat om, hvad det bedste skridt fremad for Bond  franchiset kunne være.

MGM er pt. i en vanskelig situation, uanset hvad de gør. Variety rapporterer desuden at studiet allerede har mistet mellem 30 og 50 millioner dollars på grund af ´No Time to Die´s forsinkelser. Mens de har skubbet filmen tilbage betydeligt ind i 2021(præcist 2.april), er der stadig ingen garanti for, hvordan verden vil se ud, og hvor muligt en global biograf  udgivelse vil være, når den tid forhåbentligt kommer. Men logistikken i at flytte deres strategi mod streaming er også kompliceret. Der er globale distributions spørgsmål, og det er uklart, om de ville stå til at gøre nogen fortjeneste på filmen, som havde et produktions budget på mere end 250 millioner dollars.

Pt. står filmen stadig at skulle få biopremiere 2. april 2021.

Men kan man overhovedet forestille sig en Bond premiere via sin 75″ skærm derhjemme?

Og hvordan går det i vores egen lille Joy Mogensen andedam?

Aktivitetspuljen har postet 300 millioner kroner i det corona-ramte kulturliv, og ved et pressemøde i går bebudede vor “elskede” kulturminister Joy Mogensen, at den ville blive forlænget.

Men det forslår det som en skrædder i helvede, lyder det fra flere biografer. Selv om de danske film DrukFar til fire og vikingerne og Shorta sælger mange billetter, er billetsalget halveret sammenlignet med sidste år.

Årsagen er corona-restriktioner og især det faktum, at en lang række udenlandske blockbusters er blevet udsat på grund af pandemien.

”Jeg synes ikke, at politikernes efterårspakke giver særlig megen mening. Jeg sidder med det indtryk, at den er lavet til de helt store spillesteder. Det er skuffende, at biograferne ikke får mere, når vi også blev overset i sommerpakken,” siger Gert Skov, der er direktør i Kino Grenaa.

Han har netop selv modtaget støttekroner fra efterårspakken, men det får ham ikke til at juble.

”Jeg klarer mig igennem på grund af min egen gode økonomi, ikke på grund af aktivitetspuljen,” siger biografdirektøren.

Så se at komme TILBAGE til biograferne Mr. Bond, dit gamle egoistiske røvhul. Der er “No Time to Die!”.

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.