MovSer

All about movies and series

Bond teaser ny plakat for No time to die. Bond teaser ny plakat for No time to die.
Ny Bond plakat ser skuffende ud, men gemmer Bond på guldet? Bond teaser ny plakat for No time to die.

Efter lidt tumult og produktionsvanskeligheder med bla. udskiftning af instruktør Danny Boyle, ser det det nu ud til at holde stik med en premieredato på den 25. James Bond titel “No time to die”.

Datoen hedder stadig 3. april 2020 og bliver instrueret af det pt. lettere ukendte navn Cary Joji Fukunaga. Han har tidligere stået for b.la. endnu en version af tåreperseren “Jane Eyre” nemlig den fra 2011. Måske et underligt valg, men det sagde man jo også tilbage i 2012 da man fik Sam Mendes til at fuldføre “Skyfall” med Adele og hele kransekagen, og det blev jo vellykket.

Nu er den første officielle filmplakat så nået ud på Movser.dk´s beskedne kontorer, og vi må ærlig talt sige: Øv!. Det ligner sgu noget fra en after shave reklame ombord på en tilbudsrejse med DFDS.

Der var sgu en gang hvor en Bond plakat fik bilister og cyklister til at crashe. Vi må håbe at filmen bliver lidt mere kødfuld.

Der plejer ikke at gå så lang tid til den første teaser bliver udgivet, fra en “premiere” på plakaten. Så “watch this space!”

Det siges jo også VIRKELIG at denne gang er sidste tur for Daniel Craig, hvor han ifører sig skræddersyet tuxedo og remodellerede Aston Martinis.

Filmen skulle bla. være skudt på Jamaica og éen af skurkerollerne bliver spillet af Freddie Mercury himself: nemlig Rami Malek. Christoph Waltz gentager rollen som Blofeld.

Bond franciset er stadig ikke opkøbt af Disney.

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.