MovSer

All about movies and series

Siden den officielle teaser trailer for ´Stardust´ blev udgivet i onsdags, har Bowie fans udtrykt dyb foragt over filmens teaser, som de kalder både...

Ja billedet her foroven er den ægte vare, nemlig David Robert Jones, der forlod vores planet til fordel for Mars(!!??) 10. januar 2016.

Derfor kan det næppe forundre at alskens skrat og krat vil forsøge at spinde lidt “Bohemian Rhapsody” guld på ikonet. Men er filmen ´Stardust` svaret vi har ventet på?

´Stardust´ følger Bowie, spillet af Johnny Flynn, da han forsøger at få et gennembrud i den amerikanske musikindustri i 1971, mens han er plaget af tvivl om hans identitet, forud for fremkomsten af hans ikoniske alter-ego Ziggy Stardust.

Siden den officielle teaser trailer for ´Stardust´ blev udgivet i onsdags, har Bowie fans udtrykt dyb foragt over filmens teaser, som de kalder både ‘forfærdelig’ og ‘middelmådig’ og opfordrer til en boykot af filmen, efter at det blev afsløret at rock ikonets familie ikke havde godkendt dramaet.

Bowies søn Duncan Jones, som han delte med ekskonen Angie, sagde om filmen sidste år: “Jeg siger ikke, at denne film ikke finder sted. Jeg ville ærligt talt bare ikke vide det”.

En fan hævdede: “Der er ingen sammenligning mellem ‘Rocketman’, som en film og ‘Stardust’, fordi Elton John var involveret i skabelsen, og han var i stand til at give noget af sig selv”.

»David Bowie ønskede ikke dette. Han og hans familie ønskede ikke en dokumentation af hans liv. Urgh.

En anden kritiserede: ‘Har lige set en trailer for den nye Bowie biopic,”Stardust”. Johnny Flynn er nok en dejlig fyr, men denne film ser virkelig virkelig forfærdelig ud”.

»Pinligt forfærdeligt. Filmen kan være bedre end hvad traileren indikerer, men jeg tvivler på det. Alt ved det ser forkert ud.”

En anden kritiserede beslutningen om at gå videre med filmen uden Bowies musik og sagde: “David Bowie-filmen bør være et absolut mesterværk, men det ser frygtelig middelmådigt ud. En film om en af de største rockstjerner nogensinde, uden at have licens til noget af hans musik, kommer aldrig til at fungere”.

En anden fan skrev: “Boykot ´Stardust´ hvis du er en Bowie fan, eller bare se lortet på en ulovlig hjemmeside.”

En anden tilføjede: “Helt ærligt, jeg er nødt til at give op!”.

Tør I, kære TheMovser læsere, selv at se teaseren?:

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.