MovSer

All about movies and series

Captain Marvel 2 bliver instrueret af kvindelig horror instruktør. Captain Marvel 2 bliver instrueret af kvindelig horror instruktør.
Instruktøren til Captain Marvel 2 er nu fundet, og det bliver den sorte kvindelige horror instruktør Nia DaCosta der har fået stafetten. Hun... Captain Marvel 2 bliver instrueret af kvindelig horror instruktør.

1,128 milliard USD.

Dette lød omsætningen på for Marvels ellers lettere udskældte “super”-film Captain Marvel fra sidste år, før der var nogen der havde hørt om noget så dumt som en coronavirus.

Denne stod en kvindelig instruktør for nemlig Anna Boden, og nu har Disney/Marvel studierne sat sig for igen at have en kvindelig instruktør ved styrepinden.

Men denne gang lyder det lidt mere spændende, for valget er gået til den 30-årige Nia DaCosta. Hun er “manden” bag den kommende reboot af Candyman, som “ingen” jo endnu har set, for den får nemlig først sin premiere den 15. oktober i år, hvis alt – læs coronavirus – går vel.

I 2018 instruerede hun dramaet Little Woods, men ellers må der formodes at Marvel bosserne – læs Kevin Feige – har fået lov til at gå til en pre-screening af hendes opkommende Candyman reboot og set “guldægget” der. Dog stadig lidt overraskende, omend positivt valg, vil vi her på TheMovser sige, da DaCosta efter sigende med sit Candyman reboot, ikke skulle have holdt sig tilbage med de blodige scener og effekter.

Vi ser dog projektet yderst spændende an, da den første Captain Marvel stadig føles lidt som udvandet vandgrød, lidt ligesom Ironman 2 og suk….Thor: The Dark World.

Brie Larson fortsætter naturligvis i dobbeltrollen som Carol Danvers/Captain Marvel. Vi må håbe at DaCosta kan stramme lidt op på Bries lidt udfladede skuespil, så vi Marvel fans ikke er det mindste i tvivl om at Captain Marvel er universets mægtigste superhelt.

Captain Marvel 2 forventes en premieredato af 8. juli 2022.

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.