MovSer

All about movies and series

Christopher Nolan prikker til forventningerne i første “Tenet” trailer. Christopher Nolan prikker til forventningerne i første “Tenet” trailer.
Christopher Nolan gør os endnu mere spændte og forvirrede med udgivelsen af ny "Tenet" trailer. Christopher Nolan prikker til forventningerne i første “Tenet” trailer.

Han er jo nok vor tids Stanley Kubrick.

Ja, vi taler naturligvis om Christopher Nolan. Ingen instruktør har leveret så store kvalitetsfilm i nyere tid som netop ham, og så kan han noget som ikke mange er så gode til, nemlig at holde på en hemmelighed.

Og hans kommende “Tenet” der har biografpremiere 17. juli 2020, er ingen “hemmelighed”.

Igen ved vi absolut intet om hvad, hvor og hvordan vi skal gribe hans film an, men det skulle være noget med agenter, tid og liv efter døden. Altså er vi mere i “Inception”, Memento” og “Interstellar” universet end mænd med flagermuse traumer.

Filmen er jo som bekendt b.la. optaget ved Rødbyhavn på Lolland og vi kan da også skimte nogle vindmøller i den nu udsendte første trailer.

Endvidere kan vi se nogle af Robert Pattinsons formidable køreegenskaber, mon ikke han øver sig inden han får nøglerne til Batmobilen overrakt af Alfred i 2021?

Alfred blev som bekendt i “Dark Knight” trilogien spillet af nu 86-årige Michael Caine, og han dukker naturligvis op igen i “Tenet”, som en anden muse til Christopher Nolan.

Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki og Aaron Taylor-Johnson gør dem begge selskab i filmen, der naturligvis i Christopher Nolan regi, får sin egen IMAX version.

Så skulle man tro at også Nolans faste komponist Hans Zimmer, havde komponeret endnu et storslået score, men nej. Hr. Zimmer har valgt at “bolle udenom” og har istedet valgt at komponere det nye score til Denis Villeneuve´s måske endnu mere imødesete version af Frank Herberts “Dune”, som nu bliver fordelt til to film.

Soundtrack opgaven til “Tenet” er derfor gået til Ludwig Goransson, som tidligere har stået for de opfindsomme lydkollager til b.la. “Black Panther” og “The Mandalorian”.

Vi glæder os afsindigt meget Mr. Nolan da du jo sjældent skuffer os, selvom din nye trailer gør os endnu mere spændte og forvirrede end før!.

“Tenet” skulle dække over en betydning af vor tro og retnings grundprincipper.

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.