MovSer

All about movies and series

Christopher Nolan skrider fra Warner bros. Hej Disney? Christopher Nolan skrider fra Warner bros. Hej Disney?
Nu ser det ud til at endnu en guldfugl er ved at forsvinde fra det gigantiske filmselvskab Warner Brothers. Manden hedder Christopher Nolan. Ifølge... Christopher Nolan skrider fra Warner bros. Hej Disney?

Kan i huske Prince?

Manden solgte i 80´erne millioner af plader med hits som Kiss, Purple Rain og Little Red Corvette. I 90´erne gik han i offentlig krig med sit pladeselskab, og påtegnede sig “Slave” i ansigtet. Senere skred han fra sit pladesel(v)skab. Mangel på kunstnerisk forståelse. Pladeselskabet hed Warner Brothers.

Nu ser det ud til at endnu en guldfugl er ved at forsvinde fra det gigantiske filmselvskab, denne gang i filmens verden og manden hedder Christopher Nolan.

Ifølge Wall Street Journal skulle han have smækket med døren:

”Efter at have tilbragt år som en top Warner Bros.-instruktør, er Christopher Nolan, der skrev og instruerede sidste års Tenet , udtalt  at han usandsynligt vender tilbage til studiet med sit næste projekt, dels fordi han var skuffet over studiets hybridfordelingsstrategi for 2021.”

Efter gentagne gange at gøre sin utilfredshed kendt, vil Nolan nu søge efter et nyt studie på trods af at han fik den røde løberbehandling fra Warner Bros. i tidernes morgen med b.la. The Dark Knight trilogien.

Instruktøren er en af ​​de mest fremtrædende fortalere for hele biografoplevelsen. Men med coronaviruspandemien, der stadig  lukker biografer og forsinker filmudgivelser, er alle nødt til at tilpasse sig den nye normale. Herunder også desværre sværvægtere som Christopher Nolan.

Warner Bros. ‘ “TENET”, instrueret af Nolan, var den første kæmpestore film, der blev udgivet i biograferne i 2020, men det lykkedes desværre ikke at få det brag, alle forventede.

Nolan var efter sigende også skuffet over, at studiet ikke på forhånd informerede sine filmskabere om sin beslutning om den nye HBO Max “udgivelsesplan.” Nolan gik endda så langt som at kalde HBO Max “den værste streamingtjeneste.” Nolan udtalt også: “Nogle af vores branches største filmskabere og vigtigste filmstjerner gik i seng natten før de troede, at de arbejdede for det største filmstudie og vågnede for at finde ud af, at de arbejdede til den værste streamingtjeneste. “

Nolan tilføjede: “Warner Bros. havde en utrolig maskine til at få en filmstabs arbejde ud overalt, både i biograferne og i hjemmet, og de demonterer det, mens vi taler. De forstår ikke engang, hvad de mister.”

“Deres beslutning giver ingen økonomisk mening, og selv den mest afslappede Wall Street-investor kan se forskellen mellem forstyrrelser og dysfunktion.”

Warner Bros. har stadig ikke meddelt, om Nolan har flere projekter på vej, men i betragtning af at den højt profilerede instruktør har arbejdet med Warner Bros. i årevis, menes det, at dette opbrud vil være et kæmpe slag. Mon ikke Denis Villeneuve er den næste der skrider fra “Nazi-generalerne”?

Det er yderst tvivlsomt at en Christopher Nolan kan gå arbejdsløs rundt i Hollywood, så mon ikke Sony, Universal og specielt Disney er klar med åbne invitationer?

Wonder Womans Patty Jenkins er jo allerede skreddet over til Disney giganten med hendes kommende `Rogue Squadron´ Star Wars “spin-off”, og Disney vil sikkert ikke have noget som helst imod et Christopher Nolan remake af f.eks. `En verdensomsejling under havet`?.

MGM studierne er jo også sat til salg, så mon ikke Disney kan se den “lille” idé med en Christopher Nolan instrueret Bond film?

Ja TheMovser SIGER bare! It´s DA BOMB, man!

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.