MovSer

All about movies and series

Clooney og Netflix sammen om post-apokalyptisk film Clooney og Netflix sammen om post-apokalyptisk film
Hvis der er en genre, der er lavet film og serier omkring, i de sidste mange år, så er det Post-apokalyptiske film. Der er... Clooney og Netflix sammen om post-apokalyptisk film

Hvis der er en genre, der er lavet film og serier omkring, i de sidste mange år, så er det Post-apokalyptiske film. Der er bare noget, der tiltaler os med denne genre, for vi kan åbenbart ikke få nok.

Nu kommer Clooney’s og Netflix første samarbejde i form af en film baseret på Lily Brooks-Dalton’s debutbog Good Morning, Midnight fra 2016. George Clooney skal både spille hovedrollen som Augustine og instruere filmen. Som vi alle ved har Clooney instrueret flere film og dette med god succes. Bl.a The Monuments Men (2014), Leatherheads (2008) og Ides of March (2011).  Planen er man begynder at filmen til oktober i år, så man får meget travlt med at få skrevet manuskript færdig og gjort klar  til at gå i produktion – Var der nogen der sagde hastvæk?

Det bliver dog nogle velkendte og dygtige folk, der skal producere og skrive filmen. Clooney bringer en af sin livslange samarbejdspartnere Grant Heslov med, som han har vundet flere priser sammen med. Mark L. Smith der skrev manuskript til The Revenant (2015) og Overlord (2018), skal forsøge at bringe den gribende historie fra bogen over til en filmversion.

Der er heller ikke noget at sige til, hvorfor Netflix direktør for film Scott Stubber, er meget glad for dette samarbejde. Det bringer uden tvivl noget glamour i retning af Netflix (som de har brug for). Netflix er begyndt at kaste en masse penge i retning af de største stjerner, men dette er selvfølgelig ingen garanti for succes.

Forståeligt nok udtaler Scott Stubber om arbejdet med Georger Clooney;

Having known and worked with George for over two decades, I can’t think of anyone better to bring this amazing story to life,” said Scott Stuber, head of Netflix’s film division. “The book is powerful and moving, and Mark’s adaptation is beautifully written. At its core, this is a story about human nature, and one that I know our global audiences will fall in love with, just like I did when I read it.

Man kan klandre Netflix for meget, men nærige er de ikke. Vi tror på dette projekt kan blive rigtig godt, da der er en masse dygtige folk med. Det store spørgsmål er dog nok nærmere om det bliver hastværk?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.