MovSer

All about movies and series

Corona virussen udskyder No Time to Die premiere til 12. november. Corona virussen udskyder No Time to Die premiere til 12. november.
Selvom 007 har licens til at dræbe, kan han tilsyneladende ikke stille noget op omkring den smittespredende Coronavirus, og må nu se sin... Corona virussen udskyder No Time to Die premiere til 12. november.

At James Bond “Ikke har tid til at dø” har vi efterhånden fået mejslet ind med Dry Martinis, til det kommende 25. James Bond brag No Time to Die.

Braget skulle ellers have fået sin opstart af 2. april, men nu har den frygtede Coronavirus tilsyneladende fået sat en stopper for den såkaldte hemmelige agent.

Direkte fra Bond hovedkvarteret har TheMovser modtaget disse linjer:

“MGM, Universal and Bond producers, Michael G. Wilson and Barbara Broccoli, announced today that after careful consideration and thorough evaluation of the global theatrical marketplace, the release of NO TIME TO DIE will be postponed until November 2020.”

Dog forlyder det at os heldige europæere, hvis vi altså 7-9-13 overlever Corona Virussen, vil komme til at se Daniel Craigs sidste Bond udførsel den 12. november.

Amerikanerne er mindre optimistiske og har fået deres premieredato af 25. november.

Den noget hektiske beslutning er tilsyneladende opstået, på grund af frygt for manglende indtjening i de dele af verden, der er særligt hårdt ramt af coronavirus. Kan biograferne verden over få lov at holde åbent?

Som det har kunnet ses i verdens medieoverskrifter, er der i den seneste tid primært fokuseret på den stigende udbredelse af coronavirus. Og dette er nu i filmens verden, blevet berørt med faldende billetindtægter og frygt for at producere film, mens der er smittefare.

Kære Bond, du lærte os tidligere at man kun lever to gange, kan du mon komme virussen i forkøbet? Og mon det kun er den første film i en lang række af kommende premierefilm, der nu bliver skubbet?

Mens vi venter kan i nyde lidt Bond guf imens:

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.