MovSer

All about movies and series

Tom Cruise har et ønske om at springe den historiske Polske bro Pilchowickie Bridge i luften i den næste Mission: Impossible film. The International...

Ja det ligner mildest talt en gang værdiløst pindebrænde, den “historiske” polske bro Pilchowickie Bridge og sådan ser multi milliardæren Tom Cruise nok også på det.

Men lokal oppositionen og Silesian Monument Conserver, som ser at broen skal vedligeholdes som et historisk monument, har i et samarbejde med The International Committee for the Conservation of the Industrial Heritage, skrevet et brev til den polske statsminister Mateusz Morawiecki i en appel om at få broen preserveret.

Og hvad har det med Tom Cruise at gøre?

Jo, den gode hr. Cruise har nemlig i sin stadige kamp for at overgå sig selv og sine film stunts i Mission: Impossible serien, set sig varm på – for real(!!) – at sprænge den gamle bro i luften for “kunstens” skyld.

Tom Cruise og hans film crew har nemlig planer om at filme i det sydlige provins område omkring polske Silesia.

Her indfinder sig nemlig en gammel og slidt jernbanebro, som løber mellem Wle og Jelenia Góra, der hæver sig en 40 meter over floden Pilchowickie. Broen blev i sin tid bygget i 1909, hvor mange turister i tidernes morgen rejste i det tidlige tyvende århundrede.

Ser man på broen i dag har den bestemt set bedre dage og broen har nu været nedlagt siden 2016.

Instruktør Christopher McQuarrie og resten af Mission: Impossible 7 crewet, håber nu at kunne sprænge vragresterne op i en gigantisk eksplosion a la “Broen over floden Kwai”, til én af filmens forhåbentligt mange fantastiske action sekvenser.

Lige nu står Polens “Ministry of Culture and National Heritage” til at sige delvist “thumbs-up” for projektet, der er dog lige en hage ved det.

Ministeriet mener nemlig stadig at broen har værdi for alverdens turister, og derfor vil aftalen sandsynligvis være, at kun en procentdel af broen kan blive beskadiget, hvortil “resterne” vil kunne blive genopbygget.

Samme ministerium ser at gennem Mission: Impossible 7 filmen, kan der genereres flere turister til den “attraktive” turist magnet. Det forventes også fra jernbane firmaet PKPs side at kunne bidrage økonomisk med dette, samtidig med økonomisk støtte fra Paramount Pictures.

Tom Cruise forventes at besøge Polen til september, hvor den eventuelle godkendte “brosprængning” skal fuldføres til april. Det forventes nemlig at broaftalerne kommer i hus i de kommende måneder.

Det forventes samtidigt at filmens crew er færdige med optagelserne i Venedig, også omkring september.

Mission: Impossible 7 forventes stadig en verdenspremiere af 19. november 2021, og Mission: Impossible 8 skulle stadig dukke op 4. november 2022.

Top Gun: Maverick er som omtalt tidligere, corona rykket til den 2. juli 2021.

Ja der er sket noget siden dengang dine oldeforældre spillede Bridge!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.