MovSer

All about movies and series

Daft Punk vender tilbage til nyt soundtrack job for selveste Dario Argento! Daft Punk vender tilbage til nyt soundtrack job for selveste Dario Argento!
Efter den sikre soundtrack sejr på Tron: Legacy fra 2010, vender den franske synth duo Daft Punk tilbage med et overraskende valg: ny musik... Daft Punk vender tilbage til nyt soundtrack job for selveste Dario Argento!

Seneste nyt på denne nyhed: Producerne på Occhiali neri har nu udtalt, at der ikke har været nogen kontakt imellem Daft Punk og Dario Argento. Argento’s udtalelser var kun et ønske om et samarbejde og derfor er der på nuværende tidspunkt, intet der tyder på det bliver aktuelt – desværre. Vi håber dog her på redaktionen, at de finder vej til et samarbejde.

En noget overraskende nyhed har indfundet sig på TheMovSers kontorer:

Den franske synth/techno duo Daft Punk, som består af de herrer Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem-Christo, har ikke udsendt et album med ny musik siden 2013’s ‘Random Access Memories’. Albummet indeholdt b.la. det års store sommer hit ‘Get Lucky’.

Albummet indeholdt også nummeret Giorgio by Moroder,med den nu 80-årige italiener Giorgio Moroder.

Tilbage i 2010 færdiggjorde de yderst succesfuldt, det fantastiske soundtrack til Disneys Tron efterfølger: Tron: Legacy.

Musikken var i harmonisk symbiose med de futuristiske og yderst farverige billeder, lidt i stil med………….. italienske, også snart 80-årige, Dario Argentos 1977 mesterværk: Suspiria.

Nu ser det ud til at skæbnen vil spille begge et puds, for de to GIGANT Dario Argento fans har nemlig tilbudt italieneren deres assistance til mesterens kommende film: Occhiali Neri som skulle betyde Dark Glasses, altså mørke briller.

Daft Punk har i årevis været store fans af den “italienske Hitchcock”, og da de hørte han var i gang med en ny film, kontaktede de ham.

Argento siger: “De er mine beundrere. De kender alle mine film, så selvfølgelig tilbyder de at arbejde med mig”.

Daft Punk finder manuskriptet som “meget interessant”, og vil snarest muligt,når corona tågerne gør det muligt, afrejse til Rom for at snakke flere detaljer med horrormesteren.

Daft Punk sætter hermed sig selv i heftig konkurrence med b.la. Ennio Morricone, Goblin og Keith Emerson der tidligere har kreeret nogle fantastiske scores til Argentos bagkatalog.

Comeback fra en svunden mester?

Det er otte år siden Dario Argento sidst har sluppet en film løs. Sidst var det den ringe modtagede Dracula 3D med b.la. afdøde Rutger Hauer.

Den ny film vil – igen – sætte ham sammen med datteren Asia Argento, hvilket vil blive deres syvende film sammen.

Argento siger til det italienske blad Repubblica: “Det bliver en giallo som i de gode gamle dage. Hovedpersonerne vil blive en kinesisk pige og dennes barn. Senere i filmen vil de flygte til Lazio hvor deres skæbne venter”.

På nettet er følgende opsnappet: A Rome policewoman teams up with a British Interpol agent to find a crafty serial killer who plays a taunting game of cat-and-mouse with the police by abducting and killing young women and showing it over an Internet web cam.

Filmens manuskriptforfatter er ikke en hvem som helst, hvis man kender lidt til Dario Argentos bagkatalog.

Det er nemlig Franco Ferrini som står for det og han har tidligere “reddet trådene ud” for Argento i film som Phenomena, Opera og The Stendahl Syndrome.

De to gamle venner har tidligere forsøgt Occhiali Neri manuskriptet filmatiseret op gennem halvfemserne, men nu ser det altså ud til at blive en realitet.

Ferrini har desuden været medforfatter på Sergio Leone mesterværket Der var engang i Amerika fra 1984.

Det skal blive spændende at se om det bliver et comeback af dimensioner, med hjælp af Daft Punk.

Tidligere har bands som Deep Purple og Pink Floyd jo brændt Dario Argento af?

Optagelserne skulle gerne starte til september.

Hvad der blev af Iggy Pop projektet The Sandman er tilsyneladende løbet ud i sandet…….

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.