MovSer

All about movies and series

Daniel Radcliffe er tæt på casting som Marvels “Moon Knight”. Daniel Radcliffe er tæt på casting som Marvels “Moon Knight”.
Kevin Feige har udset Daniel Radcliffe i rollen som "Moon Knight". Daniel Radcliffe er tæt på casting som Marvels “Moon Knight”.

Michael Keaton var som bekendt kun 1,75 cm høj da han i 1989 blev castet som Batman.

Nu har 1,82 cm høje Kevin Feige kigget lidt længere ned og fundet en 1,65 cm “høj” skuespiller til at fylde rollen ud til det nærmeste Marvel vel nok har haft sin egen Batman, nemlig “Moon Knight” karakteren.

Og det foreløbige valg er gået til Harry Potter himself, nemlig 30-årige Daniel Radcliffe.

Ved første øjekast nok et besynderligt valg.

Men kender man Disney og Kevin Feige nøje, er der nok en strategisk plan. For mon ikke Disney kunne tænke sig at få erhvervet Harry Potter.

Hvis Daniel Radcliffe bliver castet til rollen, kommer der ikke noget Harry Potter hos Warner Brothers i lange tider, hvis Disney får Radcliffe beskæftiget med både tv-serie og film, og så er der ikke så meget konkurrence.

Smart ikke?

Eller er TheMovser lidt for fantasifulde?

Faktum er dog at Marvel/Kevin Feige søgte en skuespiller af jødisk herkomst, da Måneridderens oprindelse også nedstammer fra jødedommen. Disse kriterier har Daniel Radcliffe bla. opfyldt.

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.