MovSer

All about movies and series

Dark Crystal Sneak Peak SDCC Dark Crystal Sneak Peak SDCC
Hvis man siger Jim Henson, så ved de fleste straks hvem det er. Manden der skabte The Muppet Show, Fragglerne, Labyrinth (Labyrinten til Troldkongens... Dark Crystal Sneak Peak SDCC

Hvis man siger Jim Henson, så ved de fleste straks hvem det er. Manden der skabte The Muppet Show, Fragglerne, Labyrinth (Labyrinten til Troldkongens slot) og The Dark Crystal.

Der kommer som bekendt en prequel serie til filmen The Dark Crystal og under SDCC (San Diego Comic Con) blev der fremvist et sneak peak fra serien og folkene bag. Det er The Jim Henson Company der producerer serien og med datteren Lisa Henson som en af exe producers. Som man kan se i videoen, bliver det lavet i Jim Henson’s ånd og man kan ikke være andet end benovet, over det store arbejde, der ligger i at skabe de fantastiske dukker.

Jim Henson døde måske i 1990 (53år), men hans indvirkning på flere generationer er ikke til at tage fejl af. Det er måske derfor også passende, at Henson’s vidunderlige verden kommer på streamingtjenesten Netflix, så flere generationer kan få glæden ved denne fabelagtige verden.

Har du ikke set The Dark Crystal (1982) og Labyrinth (1986), så vil vi stærkt anbefale I får dem set.

Er det en serie I glæder jer til?

Serien får premiere 30 august på Netflix.

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.