MovSer

All about movies and series

Dato for The Boys sæson 2 endelig offentliggjort Dato for The Boys sæson 2 endelig offentliggjort
En af de mest positive oplevelser i 2019, var uden tvivl Amazon Prime’s The Boys. Serien tog de fleste med storm og fik meget... Dato for The Boys sæson 2 endelig offentliggjort

En af de mest positive oplevelser i 2019, var uden tvivl Amazon Prime’s The Boys. Serien tog de fleste med storm og fik meget hurtig kult status. Fans har også lige siden råbt og skreget efter nyt omkring en sæson 2. Det blev selvfølgelig ikke længe efter bekræftet, at der ville komme en sæson 2. Men siden har der ikke været meget omkring hvornår sæson 2 ville kunne ses på Amazon prime.

Serien der er en adaption af Darick Robertson og Garth Ennis’s The Boys, blev første gang publiceret i 2006, hos det lille studie Wildstorm. Der var ikke meget som tydede på, at det ville blive til noget stort. For selv om at serien blev fint modtaget, så valgte DC Comic’s at smide skiltet “CANCELED” i hovedet på de to herrer efter issue 6. Dette fordi de ikke var glade for den mørke tone, som denne anti-superhelte serie havde.

Heldigvis for os alle, så overtog Dynamite Entertainment og gav Ennis’s og Robertson 100% kreativ frihed og det gjorde bl.a at tegneserien blev et kæmpe hit.

Robertson og Enni’s er veletablerede navne inden for tegneserier. Robertson har i en allerede lang karriere hos Marvel og DC Comics tegnet på flere af de store navne bl.a. Wolverine og Justice league.

Enni’s der er forfatter, har skabt flere tegneserier, der sidenhen har fået kult status. Flere af dem er også blevet adapteret til tv. Det kan kun anbefales, at man får set serien Happy og endnu vigtigere Preacher, som er en af de mest undervurderende serier pt.

Men nu skal det ikke trækkes længere, for premiere datoen bliver 4 September. Det kan føles som en evighed, dog er det kun lidt over to måneder og her på TheMovSer har vi allerede sat et stort kryds i kalenderen.

Annonceringen kommer på denne fantastiske promo på Twitter (Vi er åbenbart nogen her i DK, der bruger Twitter :-D)

4 September kan du se de første tre afsnit.

Har du glædet dig til sæson 2?

Spread the love

Redaktion

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.