MovSer

All about movies and series

Disney er blevet pengegriske Disney er blevet pengegriske
Disney og Sony slår op. Hvad betyder det? Jo det betyder at Spider-Man forsvinder fra Marvel universet. Sony har lånt rettighederne til Spder-Man af... Disney er blevet pengegriske

Disney og Sony slår op. Hvad betyder det? Jo det betyder at Spider-Man forsvinder fra Marvel universet. Sony har lånt rettighederne til Spder-Man af Marvel, som er ejet af Disney. Men fra begyndelsen af den seneste Spiser-Man reinkarnation, har der været en gensidig aftale, hvor Spider-Man kunne optræde som en del af Marvel universet.

Den gamle aftale gik på at Disney fik 5% procent af indtjeningen fra Spider-Man filmene (Tallet er et rygte). Men som jeg skrev tidligere på ugen, så tjener Spider-Man filmene styrtende med penge. Mere end nogen anden Marvel film med undtagelse af Avengers.

Disney har det sidste stykke tid lagt i forhandlinger med Sony om en fornyelse af deres aftale. Og det er her det er gået skævt. Rygtet siger, at Disney vil have produktionsrettigheder og 50% af indtjeningen fra fremtidige Spider-Man film. Det har Sony sagt nej til af gode grunde, da det er deres mest indbringende franchise lige nu.

Det hele handler om penge, som det altid gør i Hollywood. Og hvem er så den store taber i det her spil? Det er uden tvivl Marvel. Spider-Man, spillet af Tom Holland, var set som hovedpersonen i den næste fase af MCU. Et brud med Disney åbner op for masser af muligheder for Sony måske en fusion med deres Venom univers, hvorimod Marvel skal omskrive ALLE deres planer for de næste mange film og finde en ny stjerne.

Hvad synes i om hele situationen? Er det fair at Disney vil have flere penge af Sony?

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.