MovSer

All about movies and series

Disney forlænger Peter Jacksons´ Beatles film til Disney+ tv-serie. Disney forlænger Peter Jacksons´ Beatles film til Disney+ tv-serie.
Nu snuppede Jeff Bezos og hans Amazon ganske vist James Bond og og resten af MGM studierne for svimlende 8,45 milliard dollars, men det... Disney forlænger Peter Jacksons´ Beatles film til Disney+ tv-serie.

Foto: Nestia

Er der snart noget Disney ikke ejer?

Nu snuppede Jeff Bezos og hans Amazon ganske vist James Bond og og resten af MGM studierne for svimlende 8,45 milliard dollars, men det betyder LANGTFRA at Disney er færdige. Så hvad med The  Beatles?

Ringenes Herre legenden Peter Jackson har alle dage været en MASSIV Beatles fan. Det så vi allerede i hans splatter debutfilm fra 1987: ´Bad Taste´, nærmere præcist 1:01:37 minutter inde:

Jackson er den eneste person i 50 år, der har fået adgang til de originale film masterbånd til `The Beatles: Get Back´ filmen, der dengang indfangede bandets øvning af 14 nye Beatles sange, der senere dukkede op på henholdsvis ´Abbey Road´ fra 1969 og `Let It Be´ albummet i 1970. Og for første gang nogensinde vil den legendariske tagoptagelse – Beatles ‘sidste liveoptræden som gruppe – kunne blive set i sin helhed!.

Det var oprindeligt meningen at de over 60 timers tidligere usete optagelser, der oprindeligt blev optaget i januar 1969 af Michael Lindsay-Hogg og de mere end 150 timers uhørte lydoptagelser, skullet have dannet base for en ny to timers biograffilm. Men nu har Disney og Jackson besluttet at den lange Beatles-dokumentar nu skal forlænges yderligere, som tre to-timers episoder over tre dage – udelukkende på Disney+ – , med premiere den 25., 26. og 27. november.

Walt Disney Studios, Apple Corps Ltd. og WingNut Films Productions Ltd. siger at den kommende dokumentar vil indeholder et ”væld af fantastiske optagelser, som Peter Jackson har gennemgået, og som han har brugt de sidste tre år på at gendanne og redigere .. ”

Som en stor Beatles-fan er jeg meget begejstret for, at Disney + vil kunne vise denne ekstraordinære dokumentarserie af den legendariske filmskaber Peter Jackson,” sagde Bob Iger, bestyrelsesformand, The Walt Disney Company. ”Denne fænomenale samling af aldrig før set optagelser giver et hidtil uset blik på det nære kammeratskab, geniale sangskrivning og den uudslettelige indvirkning fra et af de mest ikoniske og kulturelt indflydelsesrige bands nogensinde, og vi kan ikke vente med at dele de kommende Beatles afsnit med fans over hele verden. ”

Peter Jackson selv udtaler: ”I mange henseender fangede Michael Lindsay-Hoggs bemærkelsesværdige optagelser flere historier. Historien om venner og enkeltpersoner. Det er historien om menneskelige svagheder og et guddommeligt partnerskab. Det er en detaljeret redegørelse for den kreative proces med udformningen af ​​ikoniske sange under pres, der ligger midt i det sociale klima i begyndelsen af ​​1969. Men det er ikke nostalgi – det er rå, ærligt og menneskeligt. Over seks timer lærer du The Beatles at kende med en intimitet, som du aldrig troede var mulig. ”

Han tilføjer: ”Jeg er meget taknemmelig over for The Beatles, Apple Corps og Disney for at have tilladt mig at præsentere denne historie nøjagtigt som den skulle fortælles. Jeg har været gemt væk i dette projekt i næsten tre år, og jeg er meget begejstret for, at publikum over hele verden endelig vil kunne se det. ”

Der er yderligere dukket disse klip op:

Ja nu ved jeg ikke med jer derude, men jeg kan personligt ikke selv få nok af Peter Jackson, og foretrækker både `Ringenes Herre´, `Hobbitten´, `King Kong´ og `The Frighteners´ i de lange udgaver, så en Beatles tv-serie på seks timer er fint med mig. Så “slipper” man også for at skimme i ekstramaterialet.

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.