MovSer

All about movies and series

Disney+ fortsætter sin aggressive markedsføring mod Netflix Disney+ fortsætter sin aggressive markedsføring mod Netflix
Den kommende live action udgave af "Lady & Vagabonden" får premiere på Disney+ 11. december 2019 og kommer altså IKKE op i amerikanske biografer. Disney+ fortsætter sin aggressive markedsføring mod Netflix

Så har Disney giganten lagt den første trailer ud, for den forekomne live action udgave af Disney klassikeren “Lady & Vagabonden” fra 1955.

Som den vågne Movser seer/læser sikkert vil kunne bemærke ved slutningen af traileren, bliver det altså IKKE en biopremiere som vi jo ellers har været vant til med disse liveaction klassikere, men derimod en amerikansk premiere på den kommende Disney kanal “Disney+”.

“Lady & The Tramp 2019” får Disney+ premiere 11.12.2019 og bevidner derfor igen hvor aggressivt Disney mastodonten har tænkt sig at markedsføre sig selv både over for sine seere, men også hvor hårdt de har tænkt sig at udtvære andre streamingtjenester som f.eks. Netflix.

Det går jo ellers mere end ok med disse “Disney klassiker” remakes. Dette års “Løvernes konge” er stærkt på vej mod at blive den 5. bedst omsatte film med sine nu mere end 1 milliard og 500 millioner dollars i boxoffice. Aladdin har også passeret sin 1 milliard så spørgsmålet må da være: “er der kun penge i 90´er klassikere?”. Det kunne jo bemærkes at dette års liveaction remake af 1941-filmen “Dumbo” “kun” præsterede “sølle” 353 millioner dollars på filmens 180 millioner budget.

Er i blevet så hårde/kyniske i filten, at kun jeres Disney remakes skal i produktion til bio, hvis fødselsdatoen er efter 1988(den kommende “Den lille havfrue” f.eks)?

Det kunne dog tænkes at vi europæere måske får “Lady & Vagabonden” live action versionen op i biograferne, når vi nu ikke kan få lov til at streame den på jeres kommende “Disney+” kanal?

Faktum ligger jo at vi først får vores kanal engang i 2021. Så langt tid kan Disney vel ikke vente med flå dig for dine “Lady & Vagabonden” penge?

For at dryppe lidt ekstra salt i såret på europæisk afventende “Disney+” fans, er der netop blevet lækket lidt ekstra lækkerier på hvad vi har i vente, igen sikkert for at få os fans til at sukke endnu mere og for at få Netflix til at blive rystet mere i deres grundvold end pølsemandens Cocio:

“Avengers: Endgame” vil KUN og absolut KUN blive kunnet streamet i fremtiden på “Disney+”

En “Hawkeye” serie er på vej, ligesom en serie omhandlende Thors diabolske halvbror “Loki”. Begge med henholdsvis Jeremy Renner og Tom Hiddleston i hovedrollerne.

Mere spændende er dog blevet afsløret: en “Miss Marvel” serie med den pakistanske muslim!!

En “Moon Knight” serie og sørme om “She-Hulk” ikke også får sin egen serie!! Jovist: Bruce Banners kusine.

Alle serier skulle blive med opstart på 6 afsnit!

En ligegyldig julefilm ved navn “Noelle” skulle også frigives engang i december 2019.

Hvad siger vi til det hele Movser-fans? Skal “Lady & Vagabonden 2019” op i biografen eller skal vi bare ligesom en vis Paludan bare vente på live-action udgaven af “Song of the South”?

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.