MovSer

All about movies and series

Disney fyringer på vej – Igen! Disney fyringer på vej – Igen!
Nu er der igen en fyringsrunde på vej hos Disney/Fox, som kommer efter købet af Fox i marts måned. Det er selvfølgelig ingen overraskelse,... Disney fyringer på vej – Igen!

Nu er der igen en fyringsrunde på vej hos Disney/Fox, som kommer efter købet af Fox i marts måned. Det er selvfølgelig ingen overraskelse, at Disney ville fyre folk efter købet. De første fyringer kom så småt efter købet i marts, hvor det dog hovedsagelig var topchefer i FOX, der fik en envejsbillet, for dem havde Disney rigeligt af. Det siges at der røg 38 topchefer i denne fyringsrunde.

Hvorimod i maj måned da anden runde satte ind. Da var tiden kommet til afdelingerne for film distribution og marketing, hvor der skulle tyndes ud. tallet for disse afdelinger lå omkring 100 stillinger. Nu er den næste runde kommet og THR som bringer nyheden, mener at vide tallet ligger omkring de to første fyringsrunder.

Det er aldrig sjovt når der er folk der skal fyres. Det har dog ligget i kortene lige fra første dag, da rygterne begyndte at dukke op, omkring Disney ville købe FOX. Disney er selvfølgelig også nød til at trimme virksomheden, så den formår at tjene penge også i fremtiden. Flere snakker om at fyringerne vil komme løbende i små runder og vil ende ud i tal, der siges at ligge imellem 4000 og 7500 ansatte.

En af grundene til at Disney sandsynligvis vil gå efter små løbende fyringsrunder, er at man derfor kan indtage nogle naturlige afgange og derfor det ikke vil føles så hårdt for de ansatte. Disney har efter sigende forsøgt at afhjælpe fyringerne ved længere opsigelsesperioder og andre tiltag der skulle gøre det lidt nemmere at komme videre.

Det skal siges at de ansatte i FOX, lige inden overtagelsen fik medarbejderaktier i FOX, som en kompensation.

Men det er sikkert, at dette ikke er sidste gang i fremtiden, at vi hører om fyringer fra denne front. Spørgsmålet er bare hvor mange der totalt set vil miste deres job.

En kedelig, men ventet nyhed – Men hvad synes I? har Disney taklet det godt eller skidt?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.