MovSer

All about movies and series

Disney giver grønt lys til produktion af nye Predator og Deadpool film. Disney giver grønt lys til produktion af nye Predator og Deadpool film.
Hvis du er vild med serien ´The Boys´ og ´Predator´ filmene har du noget at glæde dig til, for Disney har netop meddelt at... Disney giver grønt lys til produktion af nye Predator og Deadpool film.

Hvis du er vild med serien ´The Boys´ og ´Predator´ filmene, har du noget at glæde dig til!

For Disney har netop meddelt at sci-fi monsteret Predator skal genoplives og instruktøren kommer til at hedde Dan Trachtenberg. Han har tidligere instrueret ´10 Cloverfield Lane´ fra 2016 og altså tv-serien ´The Boys´. Manuskript forfatteren Patrick Aison skal skrive manus, og han har tidligere skrevet og produceret på spionage serier som Jack Ryan og Treadstone, så dette får det allerede nu til at lyde interessant i disse tidlige stadier. Endnu er ingen detaljer som releasedato, skuespillere eller plot blevet lækket.

Predator serien startede jo som bekendt med Arnold Schwarzenegger klassikeren ´The Predator´ fra 1987 og siden gik det mildest talt op og ned, senest med Shane Blacks ´The Predator´ fra 2018.

Det kan kun blive bedre!

Men Predator nyheden er ikke den eneste Disney nyhed!

`Bobs Burgers´ forfatterne Wendy Molyneux og Lizzie Molyneux-Loeglin har sammen med Ryan Reynolds, været til møde i sidste måned hos Disney for at høre omkring planerne til en “threequel”.

Dette har nu båret frugt! Wendy Molyneux og Lizzie Molyneux-Loeglin skal nu overtage Rhett Reese og Paul Wernick, der skrev den første ´Deadpool´ film på egen hånd og co-skrev efterfølgeren med Ryan Reynolds. Det er uklart, om Reynolds også vil hjælpe Molyneux og Molyneux-Loeglin med ´Deadpool 3´ manuskriptet, men i betragtning af hvor meget denne karakter betyder for ham, kunne man forestille sig at han i det mindste vil give dem nogle noter.

Igen vides der intet til releasedato, censur grænse osv. Men bare det at Disney er i gang med at stable klassiske Fox franchises i gang, er nok for os pt., så en STOR tak Disney!

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.