MovSer

All about movies and series

Disney gør sig igen uheldigt bemærket Disney gør sig igen uheldigt bemærket
Disney har annonceret at Disney+ kommer til at blive tilgængelig i 5 lande i November. Det bliver tilgængeligt i USA, Canada og Holland den... Disney gør sig igen uheldigt bemærket

Disney har annonceret at Disney+ kommer til at blive tilgængelig i 5 lande i November. Det bliver tilgængeligt i USA, Canada og Holland den 12 november. Ugen efter, den 19 november, bliver det tilgængeligt i Australien og New Zealand. Disney regner med at Disney+ bliver tilgængelig på andre store markeder i 2021.

Hvis du ikke ved hvad Disney+ er, så er det en ny streaming tjeneste, hvor blandt andet Marvel film og serier kommer til at blive streamet. The Mandalorian bliver tilgængelig på Disney+ den 12 november, samme dag som tjenesten bliver tilgængelig i USA og Canada. The Mandalorian er den første live-action TV serie, og kommer nok til at skyde Disney+ godt igang.

Streamingtjenesten kommer til at indholde både film, serier og sport. Pakken inkludere ikke kun abonnement til Disney+, man får også ESPN+ og Hulu med i prisen, som lyder på 12,99 dollars i måneden – det svarer til 90 danske kroner. 

Med de mange abonnementer til en billig pris, mener Inputmag.dk inputmag.dk at Disney+ er på nakken af Netflix.

Tilbuddet bliver tilgængeligt til november, når Disney+ tjenesten lanceres, og repræsenterer en 30 procents rabat i forhold til de normale priser. Det er svært at tolke tiltaget som andet end en uppercut til Netflix.

Netflix kommer til at få konkurrence, når Disney+ bliver tilgængelig den 12 november. Men hvor meget konkurrence får de egentligt, når streaming tjenesten kun bliver tilgængelig i 5 lande.

Hvornår Disney+ kan streames i Danmark, er der ingen der ved med sikkerhed. Screenrant.com mener at man godt kan regne med, at Disney+ bliver tilgængelig i Europa i 2020.

Det bliver frustrerende for mange Disney fans, som ikke vil kunne til at se ting som The Mandalorian som bliver tilgængelig på streamingtjenesten. Men eftersom Disney+ først bliver tilgængelig i resten af verden om nogle år, kommer mange til at skulle vente før de kan komme til at se alle de nye ting der kommer ud på Disney+.

Kommer det til at backfire at Disney+ kun bliver tilgængelig i 5 lande?

 

Spread the love

Josefine Dresler

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.