MovSer

All about movies and series

Disney i chok over Chadwick Bosemans alt for tidlige død. Black Panther 2´s fremtid usikker. Disney i chok over Chadwick Bosemans alt for tidlige død. Black Panther 2´s fremtid usikker.
Black Panther´s Chadwick Boseman's alt for tidlige død har forårsaget et kæmpe chok i Hollywood. Black Panther 2 får derfor givetvis svært ved at... Disney i chok over Chadwick Bosemans alt for tidlige død. Black Panther 2´s fremtid usikker.

Chadwick Boseman 1976-2020.

Det føles sgu næsten som igår at Marvel filmen Black Panther skød til tops “dengang” i 2018.

Rollen som T’Challa/Black Panther var som skræddersyet til den afro amerikanske skuespiller, og den første gang vi stødte på Black Panther figuren var i 2016 med all-star filmen Captain America: Civil War.

Den længe ventede første “solo” film med Wakanda kongen kom så i 2018 og HVILKEN succes!

$1,347,280,838 dollars i box-office og som det står nu, nummer 13 på Top Lifetimes Grosse listen.

Derudover hev den hele 3 Oscars hjem, noget ingen tidligere Marvel blockbuster havde præsteret.

Og så med et SORT cast. En sand revolution og kæmpe sejr for de sorte.

6. maj 2022 har Marvel og Disney bosserne planlagt datoen for Black Panther 2 og oveni corona problemerne må problemerne synes skyhøje, for hvem kan nu erstatte rollen som Chadwick Boseman i 2016 gjorde til sin egen?

Chadwick Boseman fik sit store gennembrud som 38-årig i 2014 som soulkongen James Brown i filmen Get on Up, men med rollen som Thoth i Ridley Scott filmen Gods of Egypt fik Disney/Marvel øjnene op for det kommende Black Panther talent.

Han nåede også at medvirke som Black Panther i de to Avengers film Infinity War og Endgame, som blev kæmpe gigantsucceser og hvoraf den sidste ligger som nr. 1 på box office tronen med $2,797,800,564 dollars i omsætning.

Nu er han død af tarmkræft, som han formåede at holde skjult for omverdenen i knap 4 år.

Hans familie har udsendt følgende statement:

– En ægte kriger. Chadwick holdt ud igennem det hele og gav jer mange af de film, som I elsker så meget. – Det var hans karrieres største ære at bringe Kong T’challa til live i ‘Black Panther’, fortsætter familien.

Skuespilleren Chris Evans, der spillede rollen som ‘Captain America’ i flere film med Boseman:

»Jeg er fuldkommen knust. Det er mere end hjerteknusende. Chadwick var noget særligt. En ægte original. Han var en dybt dedikeret og konstant nysgerrig kunstner. Han havde så meget fantastisk arbejde, han endnu manglede at skabe,« skriver han på Twitter og tilføjer:

»Jeg er uendeligt taknemmelig for vores venskab. Rest in power (hvil i styrke, red.), konge.«

Også skuespilleren Mark Ruffalo, der spiller rollen som ‘Hulken’ i Marvel-universet, som ‘Avengers’ hører til, er i sorg:

»Alt, jeg kan sige, er, at tragedierne, der ophober sig i år, kun er blevet mere dybe som følge af tabet af Chadwick Boseman. Sikke en mand, sikke et enormt talent,« skriver han på Twitter.

Skuespillerinden Brie Larson, der spiller ‘Captain Marvel’ i filmene, har delt et billede af sig selv sammen med Boseman:

»Jeg er beæret over de minder, jeg har. Samtalerne, grinene. Mit hjerte er hos dig og din familie. Du vil blive savnet og aldrig glemt. Hvil i styrke og fred, min ven,« skriver hun på Twitter.

Også Zoë Saldana, der især er kendt for rollen som ‘Gamora’ i Marvel-filmene, har sendt en sidste hilsen:

»Mit hjerte er så tungt lige nu. Din bortgang har ramt mig hårdt. Jeg vil fortælle mine sønner om dig altid. Du var en af de fineste mænd, jeg nogensinde har mødt i mit liv,« skriver hun på Instagram.

Skuespilleren Chris Hemsworth, der spiller rollen som ‘Thor’ i filmene, sørger også:

»Jeg kommer til at savne dig, ven. Det er fuldstændig hjerteknusende. En af de mest venlige og oprigtige folk, jeg har mødt. Jeg sender kærlighed og støtte til familien,« skriver han på Instagram.

Hvil i fred Chadwick. Vi ses en dag i Wakanda!

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.