MovSer

All about movies and series

Disney mangler 5 milliarder dollars grundet corona krisen og optager nu historisk lån. Disney mangler 5 milliarder dollars grundet corona krisen og optager nu historisk lån.
Selvom man er en gigantisk sværdvægter a la Disney, kan der dukke uforudsete trusler op. Som f.eks. en corona virus. Disney mangler 5 milliarder dollars grundet corona krisen og optager nu historisk lån.

Man siger at man ikke kan klippe håret af en skaldet, men 92-årige Mickey Mouse må nu alligevel gå til en corona lukket frisør, hvis han skal gøre sig håb om at få kam til håret.

“Døden tager Walt Disney”, stod der i alverdens aviser 15. december 1966.

Hele verdens onkel Walt døde af lungekræft, længe før sådan et tab kunne blive forudsaget af den frygtelige corona pestilens.

For vi skal næsten helt tilbage til dengang, eller i hvert fald “de sorte år” i halvfjerdserne, for at finde nogle mørkere år end dette frygtelige år 2020.

For det kan da godt være at hjemmelige og Disneyland inspirerende Tivoli bløder 6 millioner kroner dagligt grundet corona, men det er intet i forhold til Disneys daglige blødninger i disse dage.

Faktisk står det nu så slemt til at Disney studierne nu har optaget et lån hos Citibank N.A. på intet mindre end fem milliarder dollars, i håb om at komme igennem coronakrisen.

Aftalen udløber 9. april 2021 og giver Disney penge til et år mere. Aftalen kan forlænges med endnu et år på udløbstidspunktet, hvis långiverne er enige.

Coronakrisen har været ultra hård ved USA, hvor 17 millioner mennesker siden midten af marts har mistet deres job. Det er den højeste arbejdsløshed i USA siden Depressionen i 1930erne.

Lad os håbe at alverdens Disney parker åbner igen. Det trænger vi til.

Kære onkel Walt, vi savner dig!

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.