MovSer

All about movies and series

Disney varsler store forandringer for Fox film Disney varsler store forandringer for Fox film
Da Disney købte Fox, var der forståligt nok mange, der var bange for hvilke afdelinger Disney ville lukke. Fox film udviklings afdeling vil delvis... Disney varsler store forandringer for Fox film

Da Disney købte Fox, var der forståligt nok mange, der var bange for hvilke afdelinger Disney ville lukke. Fox film udviklings afdeling vil delvis blive lukket og resten inkorporeret i Disney. Der er allerede aflyst flere film såsom Gambit, Mouse gard, On the Come Up, News of The World (som Universal Pictures dog har overtaget) og Foster. Dertil kommer et utal af Marvel film, hvor der var vedvarende rygter om en Doctor Doom, flere fantastic Four og X-men film. Disney slagter dog størstedelen af alle Fox projekter, for at ændre fokus og tilpasse det til Disney’s planer.

Marvel Studios chef Kevin Feige vil arve alle Fox superhelte navne såsom X-Men, der dog har skuffet Disney’s Bob Iger. Den seneste X-men film havde en så skuffende Box Office, at det i Fox tredje kvartalsregnskab, har givet et underskud på 170 millioner dollars. Dette siger Bob Iger også er hovedårsagen til, at man lukker en del af Fox film afdeling.

Bob Iger udtaler bl.a. til Disney’s seneste aktionærmøde;

“One of the biggest issues was the Fox studio performance which was well below where it had been and well below where we hoped it would be when we made the acquisition”

Dette har blandt insidere i Hollywood gjort, at mange er i tvivl om, hvorvidt Fox får lov til at bestå som standalone firma, da Disney allerede råder over bl.a. Pixar, Marvel og Lucasfilm.

Der er nogle film, der får lov at gå i produktion og som vil komme i biografen, det er film som; Kingsman: The Great Game, Fear Street og Steven Spielberg’s remake af West Side Story. Der er dog en glædelig nyhed, det er at Fox’s indie selskab Fox Searchlight får lov til at bestå. Derudover vil James Cameron’s Avatar film forsætte som planlagt. Abernes Planet franchiset vil også fortsætte, om end der ikke er nogen nyheder om kommende film.

Disney’s kommende streamingtjeneste vil også inkorporere flere af Fox familie film til deres tjeneste, det drejer sig bl.a. om Home Alone, Night at the Museum, familie komedien Cheaper by the Dozen og The Diary of a Wimpy Kid.

Tror I at Fox overlever på sigt?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene