MovSer

All about movies and series

Disneys Mulan er et hit på Blu-ray og 4K og ligger nu nummer 1 på salgslisten. Disneys Mulan er et hit på Blu-ray og 4K og ligger nu nummer 1 på salgslisten.
Disney+ har senest rundet 73.7 millioner subscribers worldwide, men der findes stadig hardcore Disney fans. Senest udkom Mulan på fysisk medie og også her... Disneys Mulan er et hit på Blu-ray og 4K og ligger nu nummer 1 på salgslisten.

Den stærkt kontroversielle live action udgave af Disneys ´Mulan´, får som bekendt endelig sin danske premiere på Disney+ den 4. december.

Men selvom Disney+ er blevet et GIGA-hit verden over, er der tilsyneladende stadig nogle hardcore Disney fans der ikke vil se deres favoritter i “skod kvalitet” på Disneys streamingskanal.

Mulan er nemlig nu udkommet på det “Old school”-ede format Blu-ray/4K og se lige her:

For Disney har med udsendelsen af `Mulan´ på det fysiske format i sidste uge i USA, præsteret at nå et imponerende resultat på Blu-ray/4K markedet ved at sørge for en samlet HD-andel på 72% og 10% af de solgte enheder var i 4K UHD formatet. Ganske flot gået!

Bluray.com skriver også i deres anmeldelse af Mulan 4K udgaven b.la.:

“Samlet skarphed er fantastisk, og publikum bliver helt trukket ind i filmens verden som følge af billedkvaliteten. Filmen er rigeligt farverig, fuld af intense farver, der springer ud af skærmen med generøs mætning og perfekt kontrast langt ud over Blu-ray diskens nøjagtige, men forholdsvise mangler. Tilføj den smukke blå himmel, givende hvide, præcise hudtoner og dyb sort, og der er intet her for at forringe en af de mere maleriske UHD’er på markedet.”

Ja selvom streaming er godt er 4K stadig at foretrække, selv for en gennemsnitlig film som Mulan!

Vi anmelder naturligvis filmen 4. december!

Disney+ har senest rundet 73.7 millioner subscribers worldwide! F###ing impressive!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.